Täällä sitä vaan naputellaan tietokonetta, vaikka pitäisi pakata loppuun ja tehdä vielä vaikka mitä. Valmistauduin huomiseen lähtöön käymällä suihkussa, kuorimalla koko vartaloni ja levittämällä sekä kasvoille että vartalolle itseruskettavaa voidetta. Kumpainenkin on vain asteittain päivettävää, joten rumia rajoja ei tarvitse pelätä. Paras itseruskettava voide on sellainen, joka haisee mahdollisimman vähän ja imeytyy nopeasti. Nämä voiteet täyttävät kumpaisenkin ehdon. Vartalovoiteen sain tänään ACO-pisteeltä pressipäiviltä ja tämä on siitä kiva uutuus, että tämä kosteuttaa ihoa kunnolla samalla, kun kevyt päivetys muodostuu. Kasvovoiteen olen ostanut aiemmin ja vuorottelen tällä ja Lumenen vastaavalla voiteella pari kertaa viikossa. Nämä tosiaan imeytyivät nopeasti, mutta hengailen silti varmuuden vuoksi alasti. Että terve vaan naapureille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamulla on edessä lähtö PING Helsinki -tapahtumaan, joten katsoin nyt illalla vaatteet valmiiksi. Vaatetuspuoli oli helppo, mutta asusteet tuottivat päänvaivaa. Kaivelin korulaatikosta Hipaneman rannekkeen, joka on ihan täydellinen festariteemaan. Sain tämän I love me -messuilta bloggaajalahjaksi. Tämä väriyhdistelmä näyttää niin hyvältä ruskettuneella iholla, että teki ensin mieli levitellä ihan kunnon rusketus vaikuttamaan. En kuitenkaan uskaltanut. Kaulakorun olen saanut siskoltani ja se on eräs käytetyimmistä koruistani. Koru päätyy aina kaulaani mustan maksimekon kaveriksi ja niin on käymässä tälläkin kertaa.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oho, mitäs paperia siinä on mytyssä! En suinkaan tyytynyt oman korulaatikkoni antimiin, vaan käväisin tänään Forumin Glitterissä ostoksilla. Terkkuja kivalle myyjätytölle, joka auttoi asustekriisissäni! Oranssit sulkakorvikset olivat niin kivat, että ne oli pakko ostaa, vaikka omista varastoistani olisi löytynyt pari punaisia sulkakorviksia. Väri vaan on sama kuin tuossa rannekkeessani, joten ehkä oranssi oli perusteltu valinta. En ole vielä päättänyt, puenko hippirannekkeen kaveriksi kaulakorun vaiko nuo uudet korvikset. Riippuu vähän kampauksestani, joka on sekin vielä täysi mysteeri. Korvisten lisäksi ostin jalkakorun, johon ihastuin Glitterin esitteessä. Tuota taidan käyttää vasta toisena päivänä, kun keskitymme hengailemaan ja nauttimaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on pakko käydä vielä kerran läpi kaikki tavarat. Kameran akku on latautumassa, sillä yritän muistaa kuvata videota tapahtumasta. En oikein edes tiedä, mitä huomiselta odotan. Ystävien näkemistä nyt ainakin, mutta olen menossa kahteen työpajaan ja sen lisäksi tapaamisiakin on sovittu. Videotyöpajaa odotan erityisesti, sillä tahtoisin tehdä jatkossa enemmän videoita. Syksyllä, kun Nöpsy-Nestorin saa kerhoon ja puistotädille aina pariksi tunniksi, ehtisin kivasti editoida videoita. Mutta nyt nukkumaan, että PING vaan! ;)