Viikon paras päätös on alkaa taas postata näitä viikon parhaita useammin. Mitä useampi päivä bloggaamiseen tulee taukoa, sitä korkeammalle rima postauksen sisällön laadusta alkaa hilautua, joten näillä arkipäiväisillä kuulumisilla koetan pitää itselleni rimaa alhaalla. Muuten postaan kohta vain kerran kuussa ja silloinkin tylsiä studiokuvia. Viikon parhaissa esitellään neljä yksittäistä asiaa, jotka kiinnostavat juuri tällä hetkellä. Aiheena voi olla muoti, ruoka, tapahtumat, matkat ja mikä vaan silloin sattuu sytyttämään. Vanhoja samalla idealla koottuja postauksia voi etsiä blogin sivupalkin hakukentällä.

moumou viikon parhaat

Viikon paras sarja on Frankie and Grace, jonka toinen tuotantokausi löytyy vihdoinkin Netflixistä. Sarjan idea on se, että säheltävien mummeleiden aviomiehet rakastuvat toisiinsa ja siitäkös vasta suuri sotku syntyy. Sarja on hauska, mutta siinä käsitellään myös kipeitä aiheita. Suosittelen katsomaan, sillä tähän jää yllättävän nopeasti koukkuun, vaikka päähenkilöt eivät olekaan ehkä niin samaistuttavia kuin sarjoissa, joissa päähenkilöt ovat lähempänä omaa ikää.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras juoma on kultainen maito eli kurkumalatte. Kurkuma on nyt trendikäs mauste, sillä sen kerrotaan mm. parantavan vastustuskykyä ja jopa muistia. Latte on niinkin helppo valmistaa kuin että jauhetta sekoitetaan lämpimään maitoon. Minä vaahdotin oman maitoni kahvikoneella, jotta lopputuloksena on “lattemisempi” juoma. Juoma maistuu voimakkaalta, joten siihen kannattaa totutella sekoittamalla maitoon vähemmän jauhetta kuin ohjeessa lukee. Makua voi pehmentää esimerkiksi inkiväärisiirapilla tai hunajalla. Sonnentorilta blogin kautta ilmaiseksi saadut näytejauheet ovat kumpikin hyviä, mutta vanilja on himpun parempi, vaikka inkivääriä yleisesti fanitankin. Näitä myy ainakin Ruohonjuuri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras eläin on hiiri, sillä viime viikolla koitti aika kaivaa esille ballerinat ja muut kesäkengät. Löysin omat hiiliballerinani kirpputorilta ja tykkään näistä edelleen. Tämä kenkäpari on sellainen, että kun tämä aikanaan kuluu puhki, ostan uudet tilalle. Vaikka täyteen, todella suolaiseen hintaan, sillä nämä ovat niin hyvät jalassa! Hiiribaltsuistahan on niittiversioitkin, sellaiset voisivat olla myös kivat. Arvatkaapa vaan, ihailevatko lapset näitä, kun istuskelen puistossa hiekkalaatikon reunalla rakentamassa hiekkakakkuja? VOI KYLLÄ! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA