OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – H&M

farkkuliivi – Choies (saatu)

rannekoru – Hipanema (saatu)

korvakorut – Glitter

ballerinat – Marc Marc Jacobs

Pikaterkkuja PING Helsingistä! Saavuimme aamulla tänne Långvikiin ja päivä on ollut mieletön. Oli pakko tulla hengähtämään hetkeksi tänne hotellihuoneeseen, jotta jaksaa taas olla sosiaalinen. Tuntuu, että kaikkea on niin paljon, että pää meinaa seota. Ruoka on hyvää, tuttuja on paljon ja opin koko ajan jotakin uutta. Olen aamusta asti kuvaillut videopätkiä, jotka editoin sitten yhdeksi pidemmäksi videoksi. Festariasukseni valitsin maksimekon ja farkkuliivin sekä värikkäitä koruja. Festarityyliin kaulassa roikkuu kamera, tuo toinen roikkuva asia on nimikylttini. Pisteet PING Helsinki -tapahtuman järjestäjille, sillä molempien blogieni nimet on kerrankin kirjoitettu oikein. Se tuntuu olevan monille aivan liian vaikea tehtävä. Ja somefestarointi jatkuu! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA