OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En millään jaksaisi meikata kesällä. Hiki valuu ja pyyhin kasvoiltani milloin ötököitä, milloin taas onnenkyyneliä. Tai jääkylmää vettä, jota esikoinen suihkuttaa letkusta ympäri mummolan takapihaa. Tahtoisin kuulua niihin aikaansaaviin ihmisiin, jotka joka aamu levittävät kasvoilleen BB-voiteen tai sävyttävän päivävoiteen, harjaavat pari kerrosta ripsiväriä ripsiin ja huolittelevat kulmakarvansa. He eivät yleensä näytä mitenkään meikatuilta, vaan enemmänkin raikkailta ja siisteiltä. Tai eivät ainakaan siltä, etteivät ole nukkuneet pariin vuoteen täysiä yöunia. Siksi keksin mestarisuunnitelman, jolla saavutan saman lopputuloksen, mutta paljon pienemmällä vaivalla. Tätä “kestomeikkiä” pitää päivittää vain silloin tällöin, uskokaa pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itseruskettava voide kasvoille on kaiken perusta. Kun tätä levittää kolmesti viikossa yövoiteen tilalle, pysyy ihonsävy kauniina ja pienet epäpuhtaudet piilossa. Voide imeytyy nopeasti, joten tyynyliina säilyy kyllä puhtaana. Tällä voiteella on vaikea saada rajoja aikaiseksi, joten tämän voi levittää vaikka ilman peiliä. Merkeistä suosittelen Lumenea tai ACOa, taistelemme edelleen mieheni kanssa tästä asiasta. Lumenen sävy on parempi, mutta tuoksu vähän huonompi.

Maltilliset ripsipidennykset korvaavat ripsivärin monen viikon ajan. Uusimmat ripseni monen vuoden tauon jälkeen otin Tampereella Beauty Berryssä ja näissä on jotakin taikaa, sillä neljässä päivässä olen löytänyt yhden(!) tipahtaneen ripsen, kun normaalisti tässä ajassa niitä on irronnut jo vähintään kymmenen. Pituuksina minulla on 9-11 millisiä ripsiä C-kaarevuudella, mutta olisin voinut ottaa vieläkin lyhyemmät ripset. Tavoitteena oli saada sama lopputulos kuin hyvällä ripsivärillä. Näiden päivitysväli on noin kerran kuussa.

Kestoväri kulmakarvoihin on ollut salainen aseeni aiemminkin, mutta vasta vuosien jälkeen löysin täydellisen värin, joka tarttuu tarpeeksi hyvin. Pelästyin ensin ostaneeni jonkin kämäisen hennavärin, joka värjää kulmani punaruskeiksi ja lähtee heti ensimmäisessä pesussa, mutta tämä tummanruskea sävy on täydellinen ja kestää vaan päivästä toiseen. Sanoisin, että päivitysväliksi tulee viikko tai puolitoista. Vasemman kulmani sain levitettyä ihan kivaksi, mutta oikeasta tuli kiireessä epätasainen. Levitystä pitää siis vielä treenata! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA