KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ NESCAFÉ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää huomenta! Joko on aamukahvi nautittu? Tahdon toivottaa teidän tervetulleiksi seuraamaan minun ja NESCAFÉ-pikakahvien tämän vuoden ajan kestävää yhteistä matkaa, jonka aikana selvitän teille, miksi pikakahvia pitää olla olemassa. Olette varmaan kuulleet sanonnasta, jonka mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Yllä olevat kuvat kertovat minun tarinani kahvikupin takaa. Aloitan päiväni kahvilla ja tahtoisin sanoa, että myös päätän päiväni sillä, mutta se kuulostaisi dramaattiselta. Oikeastihan en juo kahvia enää iltakuuden jälkeen, jotta saan nukuttua hyvin. Olen niin tarkka tästä, että kello 17:59 voin juoda kahvia, mutta kello 18:00 en. Ihan pöllöä, mutta sellainen minä olen. Vähän höpsö. Siitä kertoo myös se, etten saa juotua kahvejani loppuun, vaan puolikkaita kuppeja löytyy sieltä täältä, kun olen kesken kahvihetken lähtenyt tekemään jotakin tärkeää toiseen paikkaan.

Juon kahvia seisten, istuen, maaten ja jopa kävellen. Juon sitä kotona ja kylässä sekä tietysti aina, kun jokin kauppa tai virasto tarjoaa ilmaiset juhlakahvit. Keittelen kapselikahveja kahdella eri koneellani, suodatan ihan perinteistä kahvia ja joinakin päivinä annan kahvini hautua pressopannussa. Valmistustavat vaihtuvat, mutta yksi asia pysyy. Minun kahvissani on aina maitoa ja paljon. Tutustuin uuteen ystävääni pikakahviin ensimmäistä kertaa saatuani tätä yhteistyötä varten kassillisen erilaisia NESCAFÉ-pikakahveja. Mittasin kahvikuppiin pikakahvipuruja ja kaadoin niiden päälle vettä niin, että teelusikallista puruja kohden kaadoin vettä desilitran. Sekoitin kahvini ja lorautin sekaan maitoa. Miltäkö kahvi maistui? Ei ainakaan sellaiselta kitkerältä tökötiltä, jota työmiehet juovat kahvitauoilla, mutta ei sellaiselta läpinäkyvältä litkultakaan, mitä opiskeluaikoina jouduin juomaan, kun rahapulassa koetin käyttää kahvinporot toiseen kertaan. Ensimmäiset sanat, jotka tulivat mieleeni Kulta Lempeä -pikakahvista, olivat pehmeä ja täyteläinen.

Yhteistyön aikana tulen jakamaan vinkkejä pikakahvin käyttämiseen leipomisessa, kerron hieman niksejä hyvän kahvin valmistamiseen ja käsittelen tietysti kysymystä, miksi pikakahvia kannattaa juoda ja mitä etuja siitä on muihin kahveihin verrattuna. Käynnistetään tämä yhteistyö kuitenkin arvonnalla, jotta pääsette maistamaan näitä pikakahveja, joita blogissa tulee loppuvuoden aikanan näkymään. Nyt jokaisella kahvihiirellä on mahdollisuus voittaa erilaisia NESCAFÉ-pikakahveja sisältävä palkintopaketti. Tiesittehän, että näitä on myös maustettuina versioina, joissa on maitojauhetta mukana? Ne sopivat herkutteluhetkiin erinomaisesti, mutta niitä käytetään myös paljon leivonnassa! Palkintopaketteja arvotaan yhteensä viisi kappaletta eli voittomahdollisuudet ovat hyvät, ja nuo palkintopaketit sisältävät sekä maustettua että maustamatonta pikakahvia. Informatiivisemmän kuvan palkintopaketista voi halutessaan kurkistaa täältä!

Joten mikä SINUN tarinasi kahvikupin takana? Osallistumisaikaa on 12.5.2016 kello 22:00 asti!