OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hui! Vilahtiko tuolla tonttu? Huhtikuussa?! Joulu on vain kerran vuodessa, mutta onneksi sitä voi fiilistellä ympäri vuoden. Napapiirille tehty visiitti pappalasta vahvisti sitä tunnetta, että joulu on vuoden kohokohta, vaikka odotan toki lämmintä kevättäkin. Silti se kaikki koristelu, suunnittelu ja salailu on jotenkin niin “minua”. Tykkään järjestää yllätyksiä, kokkailla, koristella ja fiilistellä. Jotenkin ihan vähän odotan jo joulua, vaikka se näin perheellisellä onkin nykyään erilainen, kun päätetään, missä se vietetään ja koska nähdään ne muut sukulaiset sitten. Ollapa iso omakotitalo, jonne voisi kutsua koko suvun koolle. Ehkä vielä jonakin päivänä, kun keksin, missä kaupungissa haluan asua ja saan muutkin perheenjäsenet puhuttua ympäri. Tällä hetkellä loogisin kotikaupunki Helsingin jälkeen olisi itse asiassa Turku, mutta minä olen vähän nihkeä tämän suunnitelman suhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulupukin luokse en jaksanut jonottaa tälläkään kerralla, vaikka siellä ehkä kannattaisi käydä juurikin näin sesongin ulkopuolella, kun turistijonoa ei ole ulos asti. Jouluasioissa vaan mielikuva voittaa usein todellisuuden, joten en ehkä edes halua nähdä pukkia. Enkä tiedä, olisiko pukki halunnut nähdä viikon samoissa vaatteissa marinoitunutta, hyvin väsynyttä ihimstä, joka unohtelee välillä jopa oman nimensä. Tavallaanhan elämässäni on tällä hetkellä ikuinen joulu, kun laahustan pyjamassa pitkälle iltapäivään, käyn syömässä keskellä yötä, kun vihdoin saan tehdä sen rauhassa, ja yritän kesyttää kaaokseksi muuttunutta kotia edes jotenkin viihtyisäksi, jos joku sattuu tulemaan kerran vuodessa meille kylään. Että tervetuloa vaan tarkistuskäynnille, Joulupukki! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Crocsit saatu blogin kautta)