OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin joskus opiskeluaikoina hulluna sisäpyöräilyyn. Aloitin aamuni tänään nostalgisissa tunnelmissa, kun latasin virtuaalitunnin käyntiin ja pyöräilin 45 minuutin treenin yksikseni. Palailin satulaan muutama viikko sitten 30 minuutin tunnin avulla. Alku tuntui todella, todella oudolta, vaikka olen polkenut menneisyydessäni paljon. Vaikka poljin pehmustetuilla housuilla, pelkäsin koko ajan, että paikkani muussaantuvat lopullisesti. Oikeaa asentoa ei tuntunut löytyvän ja kesti pitkään, että pääsin jyvälle vanhasta suosikkilajistani. Osallistuin joskus Jyväskylässä jopa spinning-maratonille, jossa poljin muistaakseni kolme tai neljä spinning-tuntia putkeen. Tunneissa mitattuna tuo suoritus taisi olla kolme tuntia pitkä eli hyvin raskas. Tunnin jälkeen huoneen ilmaa olisi voinut leikata saksilla, niin hikistä ja paksua se oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa treeni sujui jo vähän paremmin, sillä poljinten liikerata tuli jostakin lihasmuistista ja polkeminen oli muutenkin varmempaa. Pyöräilytunnin biisilista oli tosi hyvä! Sieltä pärähti soimaan vuorotelle Alice Cooperia, Cheekiä, Reckless Love ja vaikka mitä hyvän fiiliksen musiikkia. Näin aikaisin aamulla saan yleensä treenata rauhassa ja jopa yksin, joten kehtasin kuljettaa kameran mukanani saliin. Muita treenaajia en sillä halua häiritä. Tunnin jälkeen jäi sellainen olo, että kunnossa on parantamista ja polkutekniikassa samoin, mutta sehän vain motivoi palaamaan pyöräilysaliin. Otan myös tänään seuraavan askeleen kohti PT-diiliä ja sovin jonkinlaisen jatkuvan tapaamisohjelman itselleni. Miltä kuulostaisi aloittaa esimerkiksi joka maanantai PT:n kanssa tehdyllä rääkkisalitreenillä? Aika hyvältä? Niin minustakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamutreeniä ja väsynyttä oloa helpottivat uudet treenivaatteet. Tai no, yläosassa oli uutta, mutta pyöräilyhousut ovat tosiaan otsikon mukaisesti 10 vuotta vanhat. Sain ne aikanaan SATS-kuntokeskuksesta, kun opiskelukaverini liittyi minun suosituksestani jäseneksi. Hyvin ovat housut palvelleet, mutta punttien silikoninauhat ovat hapertuneet ja kankaasta alkaa kuultaa jo nolosti läpi. Seuraavana treenivarusteostoslistallani ovatkin napakat pyöräilyhousut ja maailman hienoin treenikassi. Sopivat housut taisin löytää jo, vaikkakin kaikkia toiveitani vastaavia pöksyjä ei alkuun tuntunut olevan missään myynnissä, mutta tuo kassittomuus häiritsee oikeasti. Tällä hetkellä roudaan salikamojani kangaskassissa, mutta sen tilalle olisi kiva saada jälleen oikea salikassi. Hienoja treenilaukkuja saa ilmiantaa, jos sellaisiin on viime aikoina törmännyt!

Edit: Miten pöllö voin oikein olla? Minullahan on tämä sporttinen laukku, josta tulee täydellinen salikassi! :D