Riitta Väisänen on nainen, jonka kauneutta ihailen. Hän on aurinkoinen, ystävällinen ja hauska – joskus jopa tahattomasti. Kaikki tietävät, kuka on Riitta Väisänen. Jos eivät, sivistystasoa voisi nostaa. Riitta kutsui meidät eilen illalla seuraamaan, kuinka hän roastaa Tauskia, Esko Eerikäistä, Amanda Harkimoa ja Janne Porkkaa. Samalla Riitta joutui tietysti itse pilkan kohteeksi, mutta se kuuluu roast-kiertueella asiaan. Ainakin Ilta-Sanomien sivuilla taisi olla eilisillasta videopätkiä, meidän seurueemme keskittyi seuraamaan esitystä kuvaamisen sijaan. Päätin jo etukäteen, että teen ulkomuodollani selväksi, ketä tulin paikalle kannustamaan, mutta muuttumisleikkini lähti vähän käsistä. Päädyin lopulta enemmänkin näyttämään Riitalta kuin vain inspiroitumaan entisestä Miss Euroopasta. Eräs suosikkiheittoni illan aikana koski muuten juurikin tätä missititteliä, tämän vitsin Riitta kertoi vielä itse itsestään. Riitalle kun on Euroopan laajentumisen myötä tapahtunut Miss Euroopan laajentuminen.

 P2210068

Riitan tyylin kulmakiviä ovat tumma silmämeikki, vallaton kiharapehko, korut ja tietysti kuosi, joka riitasta tulee monelle ihan ensimmäisenä mieleen. Riitalla itsellään ei ollut yllään leopardiprinttiä muuta kuin ulkotakissa, mutta minä nappasin omaan faniasuuni kissakuosin pääosaan. Kuorrutin kauluspaitani kaulakoruilla ja lisäsin mukaan vielä muutaman korun ranteeseenikin. Hiukseni kiharsin ja tupeerasin villisti Riitan tyyliin. Kulmistani koetin tehdä tummat ja paksut, mutta olisi pitänyt kuunnella sisäpiirin vinkkejä ja käyttää mustaa kajalia puuterivärin sijaan. Muuten olen kyllä tyytyväinen kloonausyritykseeni. Esityksen jälkeen ennen kotiinlähtöä kävimme vielä moikkaamassa Riittaa, jota hymyilytti kovasti ulkomuotoni. Ensimmäisen kerran, kun tapasin Riitan, taisin olla tässä asussa ja tässä tilassa, mutta silloin en sen kummemmin miettinyt vaatteitani. Kissakuosi oli vain hauska sattuma.

Riitta Väisänen MouMou

Riitta, olet idolini! :)