Virallinen kuvaajani Veera tuli taas yökylään, voi tätä onnea! Käytännössä vierailu tarkoittaa sitä, että joku jaksaa uhrata muutaman minuutin ajastaan ja tallentaa kameran muistikortille pari kuvaa minusta. Muuten asukuvien puuttuminen blogista ei edes niin haittaisi, mutta on kyllä kiva, että tätä odotusaikaa voi joskus muistella ihan kuvien kanssa. Masukuvat (eli sivukuvat) ja saman aihepiirin tarinat säästän toiseen blogiin, täällä keskityn ihan siihen asuun ja sen elementteihin. Tänään vaatekaapista pääsi ulkoilemaan leopardimaksimekko, joka on ihme kyllä vielä viime kesän tehokäytöstä huolimatta hyväkuntoinen. Käytän sitä aina samojen vöiden kanssa, kummasti sitä ihminen rutinoituu pukeutumisensa suhteen. Nuo samat kengätkin taitavat olla aina jalassani leomekon seurana, tylsä kun olen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä trikoinen leopardimekko oli itse asiassa jo kyllästymissyistä matkalla kirpputorikasaani, mutta Veera pelasti sen sieltä muuton yhteydessä. Onneksi! Fiksuna naisena hän jotenkin ennakoi, että tulisin ikävöimään mekkoa ja oikeassahan hän oli. Lempivaatteista ei pitäisi koskaan luopua, vaikka niihin kuinka välillä kyllästyisi. Niitä tulee väistämättä jossakin vaiheessa ikävä ja sitten harmittaa, kun jotakin vanhaa vaatetta ei saa metsästettyä takaisin edes käytettynä. Vähän tekisi mieli viitata erääseen punaiseen nahkalaukkuun, mutta taidanpa olla hiljaa, kun ei siihen olisi vieläkään rahaa. Unohdan nyt menneet ja keskityn tulevaan – eli haaveilemaan niistä puputennareista.

     OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Spirit (saatu)

vyöt – Spirit (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Vagabond (saatu)

Tällä hetkellä blogini elelee hieman tylsässä odotustilassa, sillä kuten jo Facebook-ryhmässäni vähän avauduin, muutamastakin postauksesta puuttuvat vielä viimeiset materiaalit, jotta ne voisi julkaista. Tulossa on kuitenkin lähiaikoina mm. suuri värinaamiotesti ja se odotettu jäätelökonepostaus kotijäätelöresepteineen. Jos saan kokeiltua jogurttijäätelöä illalla tai huomenna, jäätelöpostauksen voisi saada ulos jo ennen viikonloppua. Teen parhaani! Sen verran kivoja juttuja on tulossa, että on kyllä kiva tunne, kun postailuintoa riittää taas vaikka muille jakaa. Tätä tunnetta odotettiin koko talvi! :)