OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Positiivinen paniikkihan siinä tuli, kun Noora pyysi minut seurakseen oopperaan Tampere-talolle. Päässäni pyöri vain sekavia ajatuksia siitä, mitä puen päälle oopperaan ja erotunko joukosta jotenkin rähjäisenä. Mekot piti jättää pois vaihtoehdoista, vaikka myönnänkin googlanneeni heti ensimmäisenä, että iltapukua ei onneksi tarvita kuin ensi-iltaan. Mekko olisi muuten ollut hyvä valinta, mutta sukkahousutilanteeni oli niin lyhyellä varoitusajalla sen verran surullinen, ettei siitä kategoriasta sen enempää. Päädyin sitten pukeutumaan kokomustiin ja itse asiassa asu oli melkein sama kuin viime viikolla Hakametsässä Cheekin keikalla. Kengät ovat vaan eri ja samoin laukku. Noista kengistä tykkään aivan älyttömästi, mutta harmittaa, että ne ovat tekonahkaa. Aitoja en taas tahdo ostaa, sillä 1000 euroa on kengistä aivan liikaa. Vaikka olisivat pyhien neitsyiden selkänahasta tehdyt ja niillä voisi lentää, en silti maksaisi noin suurta summaa yhdestä kenkäparista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano

bleiseri – H&M

housut – BikBok

laukku – Minna Parikka

kengät – H&M

Mustat housut, musta toppi, musta bleiseri ja mustat kengät. Tylsää? Ehkä vähän. Laukuksi valitsin kuitenkin pikkulaukuistani ehkäpä kiinnostavimman eli Gingerin. Se näkyy parhaiten postauksen alimmaisessa kuvassa. Mikään tilaihme tuo laukku ei ole, sillä eväsbanaanikin piti leikata puoliksi, että se mahtui laukkuun. Älypuhelimeni ei mahtunut sinne ollenkaan ja luuri kulkikin mukanani taskussa. Ah, miten tyylikästä. Hiuksille en jaksanut tehdä oikein mitään ihmeellistä, joten nuttura tuntui turvalliselta valinnalta. Otsiksen kanssa sekin tuntuu nykyään tuoreelta kampaukselta, kun yleisilmeeni on kuitenkin erilainen kuin pitkään aikaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvatan nyt omaa hiusväriäni, joten latvat ja tyvi ovat hieman eri värisarjaa keskenään. Täytyy näköjään sekoitella hopeasävytettä vieläkin reippaammin hoitoaineen joukkoon, kun taittaa niin kovasti punaiseen tuo latvojeni ruskea väri. Muuten hiukset ovat kivat. Kuten jo kerroin, en ole katunut otsatukan leikkauttamista kuin niinä muutamana sadepäivänä, joina otsis liimautui klimppeinä otsaani. Jos joku joskus keksisi vettähylkivän hiussuihkeen, jolla hiusten kastumisen voisi estää ihan kokonaan, olisin takuulla todella onnellinen. Suuret on murheet näin perjantaina. Kiitos vielä Nooralle asukuvista ja tietysti oopperaseurasta! :)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA