Cheek. Jare. Kummalla nimellä miestä nyt haluaakin kutsua. Kumpikin noista persoonista tuntui olevan läsnä lauantaina Hakametsän jäähallissa, kun Alpha Omega -kiertue täytti hallin räjähtävällä energialla. Keikka oli hyvä kuten jo mainitsinkin. Noista VIP-jutuista kirjoittelin jo aikaisemmin ihan erikseen, joten nyt voisimme keskittyä keikkakuviin. Se, että Cheek tuntuu olevan aivan edessäni muutamassa kuvassa, ei ole pelkkä illuusio, vaan olimme todellakin aivan lavan edessä, kun Jare istahti lavan reunalle jutustelemaan. Viimeistään tässä kohtaa viimeisenkinkin epäilijän päässä taisi loksahtaa jotakin, sillä tuo ylimieliseksi leimattu artisti pysähtyi eteemme, jutteli yleisölle ja tervehti vielä erikseen tyttöjä, jotka olivat ostaneet liput jokaiselle kiertueen keikalle. Cheekistä välittyi selvästi se mielikuva, että hän välittää yleisöstään ja haluaa tarjota heille meille vain parasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Aikaisempia Cheek-juttujani löydät esimerkiksi täältä ja vähän eri näkökulmasta täältä. :)