OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tehdä, kun kotiin tulvii kosmetiikkanäytteitä? Niistä tehdään tietysti pieniä vertailupostauksia, jotka mahdollisesti helpottavat muiden ostosreissuja. Tällä kertaa testailin kolme trendikästä tyynymeikkivoidetta ja valitsin niistä oman suosikkini. Kaikki näytteet on siis saatu blogin kautta kokeiluun. Tyynymeikkivoidehan toimii niin, että meikkivoide on imeytetty tyynyyn, josta se taputellaan vipalla kasvoille. Meikkipohjan voi jättää joko ohuen läpikuultavaksi ja luonnolliseksi tai taputella kerroksia enemmän saadakseen peittävän meikkipohjan. Rasiassa on pohjalla meikkisieni, sen päällä välikansi, joka kannattelee meikkivoidevippaa ja rasian kannessa on levittämistä helpottava peili. Sama rakenne toistuu kaikissa testaamissani tyynymeikkivoiteissa. Kuvasin tuon yhden rasian vaan siksi, että se oli ainut puhdas rasia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcushion make up

L’Oréal Paris (n. 20 euroa) on joukon edullisin tyynymeikkivoide ja mielestäni tämä rasia on suloisin. Nämä meikkivoiteet ovat oikeastaan tuoksuttomia, mutta eniten tuoksuu tämän merkin tuote. Tosin sen tuoksu on hyvin mieto. Rasia on uudelleentäytettävä eli aina ei tarvitse ostaa uutta rasiaa, mikä on todella kiva juttu ja harvinaista meikkivoidemaailmassa, jossa pulloroskaa taitaa tulla aika runsaasti. Mutta miksi meikkivoiteen sävy lukee vain pienessä tarrassa, joka sulkee purkin ennen sen käyttöönottoa?

IsaDora (n. 25 euroa) on hieman edellistä kalliimpi. Eroa ei ole edelliseen tuotteeseen paljoakaan, mutta kiinnitin huomiota, että IsaDora imeytyy kaikista hitaiten. Tyhjentyneen meikkivoideboksin voi täyttää puolella pullollisella Nude Foundation -meikkivoidetta, mistä tulee plussa. Merkin edustaja kertoi, että keltaisempia ja tummempia sävyjä on tarjolla vähän hintusti, joten mainitsen miinukseksi sen. Tämä fakta tulee kuitenkin keväämmällä, kun ihoni saa hieman odotettua väriä, kolahtamaan juuri minuun enkä voi tätä sarjaa enää silloin käyttää.

Lancôme (n. 50 euroa) edustaa luksuskosmetiikka ja on siksi hinnaltaan kaikkein kallein. Tämä ja Lorkku (joka on muuten tämän luksusmerkin markettipikkusisko) imeytyvät yhtä hyvin, ja myös tämä rasia on uudelleentäytettävä. Nyt onkin pakko todeta, että vaikka luksusta arvostankin, tässä ostoksessa kannattaa pihistää ja valita kahdesta hyvin samanlaisesta tuotteesta se edullisempi. Lorkun ainoa miinus kun oli se, että sävynumero on vähän typerään paikkaan merkitty.

Edit: Sain tietooni, että tuo sävynumero tulee jatkossa olemaan järkevämmässä paikassa, sillä tuotantoa on muutettu. Jee! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletko jo kokeillut tyynymeikkivoidetta? Mitä tykkäsit? :)