Oli ihan tavallinen arkipäivä, kun ystäväni Noora kysyi yhtäkkiä, haluaisinko lähteä hänen seurakseen Cheekin keikalle. Aika kului ja keikka lähestyi. Jossakin vaiheessa Noora muisti kertoa, että liput ovatkin Cheekin Alpha Omega Tour -kiertueelle myydyt Chekkonen-liput eli VIP-liput, jotka oikeuttavat seuraamaan keikkaa pyöreän lavan keskeltä ja saamaan vielä keikkamuistonkin kotiinviemisiksi. Musta kangaskassi, joka on Cheekin kiertuekassi, sisälsi kaikenlaista kivaa. Jos et halua, että salaisuus paljastuu, ei ehkä kannata katsoa tuota alla olevaa kuvaa. Kannattaa ehkä palata myöhemmin katsomaan seuraava postaus, jossa on enemmän keikkakuvia ja vähemmän teinihysteriaa. Sillä hysteriaa meillä todellakin oli ilmassa oudon paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuimme Hakametsän jäähallille ajoissa eli hieman ennen lämppärin aloitusta. Pääsimme jonottamatta sisään omasta ovestamme ja saimme käsiimme rannekkeet. VIP-passit löytyivät kiertuekassista, jotka nekin saimme ovelta. Kangaskassissa oli passin lisäksi LIIGA-riipus, Alpha Omega -pipo ja tietysti juliste. Jätimme kassit narikkaan ja siirryimme kohti keikkalavaa. Lämppärinä esiintyneen Nikke Ankaran olisi voinut kyllä skipata kokonaan. Koko esitys oli ihmeellistä leijumista ja heilumista. Samapa tuo, Nikke lopetteli onneksi nopeasti ja päästi oikean artistin lavalle. Ja silloin meillä lähti mopo keulimaan Nooran kanssa.

noora ja iinaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahden tunnin ajan hymyilevä ja hikinen Cheek lauloi, räppäsi, jutteli ja vieläpä keinui suoraan yläpuolellamme valtavan rautakeinun päällä. Ei odottelua, ei väliaikaa eikä minkäänlaista pettymystä. Oli liekkejä, hyviä biisejä, yllätysvieraita, elokuvapätkiä ja vaikka mitä. Tuntui, että meille esiintyi mies, joka todella rakastaa yleisöään. Tämä jää nyt eräänlaiseksi tiivistelmäksi keikasta, sillä otin siellä yli 600 kuvaa. Lisää keikkakuvia ja tiivistä tunnelmaa on tulossa vielä erillisessä postauksessa. Kuvasin vaan suurimman osan keikkakuvista eri asetuksilla kuin nämä eivätkä ne kuvat sovi näiden kuvien kanssa oikein yhteen, joten julkaisen ne suosiolla ihan omana nippunaan. Nooran keikkaraportti kannattaa myös lukea odotellessa.

Ai niin, kuuma Chekkonen jätti ihan kirjaimellisesti “mestat palaan” keikkansa jälkeen, sillä esiintymislavan, jonka keskellä koko keikan ajan olimme, reunoilla roihusivat lopulta kunnon liekit. Jännittävää! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA