Hyvää huomenta! Toivottavasti aamuvirkkuja miellytti saada pitkästä, pitkästä aikaa aamuviiden postaus? Ensinnäkin iso kiitos kaikille Bangerheadin sponsoroimaan sivellinarvontaan osallistuneille. Vastauksia tuli paljon ja hyvä niin, sillä sain eilen illalla idean. Koska vastauksia tuli niin paljon, tahdoin hyödyntää ne jollakin tavalla. Siksipä illalla sängyssä, kun molemmat elämäni miehet nukkuivat, mutta itse olin virkeä kuin peipponen, keksin jotakin hauskaa ja ehkä hyödyllistäkin. Tein vastauksistanne pienen tilastoinnin, jossa toki on hieman heittoa ei-arvontakommenttien ja muiden vuoksi, mutta jos pitää virhemarginaalit mielessä, teidän suosikkisivellinmerkkienne (sekä käyttökokemuksen että kiinnostuksen perusteella) TOP 5 -listaus näyttää suunnilleen tältä:

1. Real Techniques (19 %)

2.Ecotools (17%)

3. Duroy (5 %)

4. The Body Shop (4 %)

5. Cailap by Mariela Sarkima (3 %)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilastot sikseen, sillä tuskin te niitä tänne tulitte lukemaan. Teitä saattaa jo kiinnostaa arvonnan voittaja? Onnetar nappasi kynsiinsä nimimerkin Jaana M., jonka siveltimistä ovat merkit jo kuulemma kuluneet pois. Onnea voittajalle!  Jaana ei ole yksin anonyymien siveltimiensä kanssa, sillä moni vastasi samalla tavalla. Olisikohan pitänyt laskea myös näiden kuluneiden sivellinten käyttäjien määrä? Voittajalle on nyt lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset vielä kaikille osallistujille! :)