Flunssainen pikkumies nukahti juuri, joten pääsin kaivamaan läppärin esille ja vaihtamaan treenitrikoot jalkaan. Pitkästä aikaa olisi vähän Buzzador-asiaa. Jos joku ei tiedä, mitä on olla buzzador, niin sellaisia ovat kaikki eräänlaiseen verkostoon liittyneet ihmiset, jotka kokeilevat tuotteita ja raportoivat niistä sitten käyttökokemuksensa. Tuotteet ovat yleensä ilmaisia, mutta joskus kampanjassa saa ostaa kalliin tuotteen itselleen edullisesti. Joissakin kampanjoissa saa jakaa tuotteita myös ystävilleen, mutta on tärkeä muistaa, että ystävienkin on silloin raportoitava mielipiteensä tuotteesta. Buzzador-kampajakutsuni menevät nykyään Gmailissa johonkin typerään ilmoitus- tai tarjous-kansioon, mutta onneksi selailin alkuviikosta, olisiko kansiossa jotakin tärkeää. Olihan siellä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo päiväni pelastanut sähköposti ilmoitti, että kaikki buzzadorit saavat 30 päivän ilmaiset joogat Yoogaia-palvelussa. Aiempia Yoogaia-kokemuksiani voi lukea joko Yoogaia-testipostauksesta tai joogapäiväkirjastani, mutta nopeasti voi summata, että sain jo aikaisemmin blogin kautta kokeilukoodin, kokeilin useita tunteja ja tykkäsin paljon. Varsinkin niska-hartia -seudun pikajumppa oli mannaa tälle rappeutuvalle ruumilleni. Tänään aloitin testijakson ja kokeilin pojan päiväuniaikaan tuota samaa niska-hartia -jumppatuntia tallenteista. Päätin, että otan kerrankin aikaa itselleni, vaikka olisi pitänyt imuroida, laittaa ruokaa ja vaikka mitä. Ehdin näköjään vielä kirjoittaa postauksenkin tästä ennen kuin pöpöpesäke heräilee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun aiempia Buzzador-aiheisia postauksiani voi lukea Buzzador-postauskategoriasta, olen ollut mukana toiminnassa jo vuosia eikä homma liittynyt aluksi mitenkään blogiini. Muutaman viime vuoden sisällä olen myynyt Buzzadorille mainosvideon ja toiminut heidän toiveestaan esitteessä kasvona, mutta edelleen jatkaisin buzzaamista, vaikka lopettaisin blogini. Jos sinäkin haluat liittyä mukaan buzzaamaan, sen voi tehdä ihan ilmaiseksi Buzzador-sivustolla. Mitään suosittelupisteitä en enää keräile, joten voitte rauhassa klikata linkkiä enkä minä hyödy siitä mitenkään. Taidan kokeilla, josko ehtisin vielä joogailla vähän ennen kuin oma aika päättyy. Mukavaa torstaita, pysykäähän terveinä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA