Conscious Exclusive 5 - low res Conscious Exclusive 4 - low res Conscious Exclusive 6 - low res

En yleensä jaksa edes avata lehdistötiedotteita, mutta tänä aamuna sähköpostin otsikko teki tehtävänsä. H&M lyö hynttyyt yhteen Pariisin Palais du Louvressa sijaitsevan Musée des Arts Décoratifs -museon kanssa, ja inspiraatiota ensi vuoden Conscious Exclusive -mallistoon on haettu museon arkistoista. CE-malliston vahvuutena ovat aina olleet innovatiiviset, erilaiset materiaalit ja tällä kertaa niihin lukeutuu mm. lasista ja käytetystä denimistä valmistettu Denimite-materiaali, josta valmistetaan koristekiviä ja helmiä. Mallisto tulee myyntiin vasta 7. huhtikuuta 2016 nettikauppaan sekä osaan H&M-myymälöistä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Miltäs näyttää? Minä en ainakaan malttaisi odottaa, että pääsen näkemään malliston kokonaisuudessaan! :)

Conscious Exclusive 3 - low res

(kuvat: H&M)