Harvemmin tulee enää käytyä syömässä jossakin uudessa paikassa, kun niihin luottoravintoloihin on vaan niin helppo palata kerta toisensa jälkeen. Nyt kuuntelimme kuitenkin Veeran kanssa suositukset pikakampauksen tehneeltä tytöltä ja suuntasimme hiukset laitettuina pihviravintolaan. Paikan valintaan vaikutti kyllä sekin, että kävimme ottamassa kampauksen Tennispalatsissa ja tämä Kampin BBQ House on ihan siinä vieressä. Lämmitetty terassi houkutteli, mutta päädyimme silti sisälle ruokailemaan. Pikkuherrankinn sai kärrätä pöydän viereen, hän koisi ystävällisesti tasan siihen asti, kun minä sain ruuan eteeni. Pihviravintolassa vuoden loppuun kestävillä Rotukarjaviikoilla suomalainen liha oli nostettu jalustalle, mistä heruu pisteitä lisää. Tottakai tilasimme sitten molemmat suomalaista lihaa ja vielä rommi-pippurikastikkeessa. Lisukkeita en luonnollisesti muistanut kuvata, mutta liha se oli annoksen päätähti.

   OLYMPUS DIGITAL CAMERAbbq house OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukava, kun täällä maalla ehtii postailla näin illalla, kun poika on nukahtanut ja minulla on hetki aikaa hengähtää itsekseni. Kirjoittelinkin jo aiemmin, miten sain päähäni tuunata kumisaappaat ja vaihtaa niihin heijastinnauhat. Nyt lopputuloksesta olisi vihdoinkin tarjolla parempaa kuvaa, kun kengät pääsivät käyttöön. Miehenikin kehui spontaanisti tätä superhelppoa tuunaustani. Halusi raukka varmaankin vain kannustaa minua, kun tietää, miten huono olen kaikessa tuunaamisessa ja koristelussa. Ja tämä ei ole mitään kehujen kerjäämistä, vaan olen oikesti surkea esimerkiksi kutomaan tai käytämään ompelukonetta! Turha muuten tirailla kuvista sitä pikakampausta kuvista, sillä en muistanut kuvata sitäkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – JC

huivi – Zara

housut – BikBok

kengät – Julia Lundsten for Nokia (saatu)

Onneksi matkasin tänne Tampereen kainaloon. Olin jo menettämässä toivoni, että joulusta tulee valkoinen, mutta nyt uskon jälleen sen olevan mahdollista. Kotona Helsingissähän ei ollut ainakaan lähtiessäni yhtään lunta, siis ellei sitä hennonvalkoista tuhnukerrosta, joka autojen katoilla aamuisin oli, lasketa sellaiseksi. Ja tämän muutaman maaseutupäivän jälkeen ei kyllä todellakaan lasketa. Laitan nimittäin tähän loppuun kuvan, jonka otin aamulla vanhempieni terassilta. Että ei paljon hengata täällä landella nahkatakki auki ja kumisaappaat jalassa, kun maassa on hanki ja pakkasta! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA