Aargh! Keksin aivan liian myöhään, mitä haluan ensi viikon pikkujouluihin ylleni. Postilakkoilun ja muutenkin toimitusaikojen epävarmuuden vuoksi hame ei ehdi nettikaupasta tilattuna perille ajoissa, joten yritin metsästää sitä eilen Helsingin keskustan myymälöistä. Turhaan! En edes tiedä, mitä kokoa etsin, mutta kun nyt olisi edes päässyt sovittamaan ja toteamaan mekon mahdolliset huonot puolet. En harrasta enää turhaa shoppailua, mutta sain perusteltua itselleni, että musta puolihame on helppo yhdistellä muiden vaatekaapin asukkaiden kanssa. Materiaali on villiä “scubaa” eli märkäpukumateriaalia, joten hame on hauskalla tavalla jäykkä. En olisi halunnutkaan löytää pitkästä, pitkästä aikaa kivaa hametta. Typerä pikkujoulukausi.

skuba-hame

Psst! En ole tehnyt mitään mainosdiiliä Hennesin kanssa, vaikka tämä on jo toinen postaus merkistä putkeen. Tarkoitus oli postata jo aiemmin tällä viikolla jouluiset asukuvat, mutta kuvat ovat jumissa miehen koneella. Miehen, joka katselee meille autoa eikä siksi ehdin muokata kuvia käyttökelpoisiksi. Miehet ja autot, tiedättehän? ;)

(kuva: H&M)