Vichyn ihonhoitorutiinihaaste alkaa olla puolivälissä. Bella-blogien kampanjan tarkoitus on muistuttaa ihonhoitorutiinien tärkeydestä. Kokeilen käyttää pelkkiä Vichyn tuotteita kahden viikon ajan ja katson, muuttuuko ihoni kunto mihinkään suuntaan. Näin viikon jälkeen mitään mullistavaa muutosta ihossani ei tapahtunut, sillä ihoni on useimmiten aika helppo tapaus ja se on harvoin niin sanotusti huonossa kunnossa. En oikein odottanutkaan mitään järisyttävää muutosta. Listasin kuitenkin ylös muutamia tuntomerkkejä, joista voi päätellä, että omat ihonhoitorutiinit ovat kunnossa. Mitä enemmän tuntomerkkejä tunnistat itsessäsi, sitä paremmalla tolalla ihosi on.

Miltä hyvinvoiva iho näyttää?

HEHKUVALTA. Kun iho on kuulas ja hehkeä, paksut meikkivoiteet voi korvata ohuemmilla sävyttävillä päivävoiteilla tai BB-/CC-voiteilla, jolloin meikkipohjan on luonnollisen kaunis.

KOSTEUTETULTA. Hyvinvoivassa ihossa ei ole kuivia tai hilseileviä kohtia, jotka jopa kutiavat tai kirvelevät pahimmassa tapauksessa.

TASAVÄRISELTÄ. Oma couperosa-ihoni punottaa helposti, mutta oikeilla tuotteilla punotus pysyy kurissa. Ei kannata alistua ihon armoille, vaan etsiä juuri ne itselle sopivat tuotteet.

Miltä se hyvinvoiva iho sitten tuntuu?

SILEÄLTÄ. Näppylöille ei aina voi mitään, joten kun puhun sileästä, arpien jälkiä ja niitä yllätysnäppyjä ei oikein voi laskea tähän tuntomerkkiin. Mutta, jos niistä ei välitetä, iho ei tunnu epätasaiselta.

KIMMOISALTA. Kun ihoa painaa sormella, se on tuntuu kimmoisalta. Tämä kertoo, että ihon kosteustasapaino on kohdillaan ja kyllä, tähän vaikuttaa myös sisäinen kosteutus.

PULLATAIKINAMAISELTA. Hei, ei saa nauraa! Kohonneen pullataikinan pinta vaan jotenkin muistuttaa sellaista pehmoista ihoa, kokeilkaa vaikka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Jos tämä hypoallergeeninen, Thermal Spa -lähdevesipohjainen tuotesarja ei ole vielä tuttu, apteekeista voi pyytää tuotenäytteitä. :)