OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jes, taapero nukkuu! Revin H&M:n muovipussin auki ja riisun sisustustyynymme vanhoista ja värikkäistä sisustustyynyliinoista pihalle. Värikkäät sisustustyynyt eivät koskaan sopineet keskenään yhteen, joten pidin osaa niistä makuuhuoneessa ja osaa olohuoneessa. Nyt aloin kuitenkin pohtia omia höpinöitäni siitä, miten tylsän sohvan saa muutettua kodikkaammaksi sisustustyynymerellä. Siksi tilasin keskenään yhteensopivia tyynyliinoja, jotka sitten sommittelin olohuoneeseemme kodikkuutta luomaan. Yksi noista lähtee takaisin, mutta neljään tyynyliinaan tykästyin kovin. Ei varmaankaan ole vaikea arvata, mikä nosta on taaperon ehdoton suosikki? Se on nimi on älä-kulta-revi-silitä-vaan-hellästi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parasta tässä taitaa kuitenkin olla se, että samalla, kun täytin palautuslomakkeen tuosta harmaasta neuletyyny-yksilöstä, panin tilaukseen sekä tämän jakardikuvioidun että tämän yksivärisen tyynyliinan. Kyllä, juurikin punaisina. Kun nuo vaihtaa joulukuun alussa muutaman värittömämmän tyynyliinan tilalle, joulumieli kohoaa sekunnissa! Lisää joulumieltä lähden hakemaan viikonloppuna, kun hakusessa oli ainakin joulukranssi ulko-oveen, jouluvalot ja tietysti jouluhärpäkkeitä. Joulu, joulu ja vielä kerran JOULU! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(huonetuoksu saatu Kalaharilta)