ISI, ÄLÄ LUE TÄTÄ!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedän, että näissä kuvissa on SINUN vajasi, mutta ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE. Okei eli aiheena on tämän viikon sunnuntai eli isänpäivä. Aika menee niin nopeasti, että meinasin unohtaa koko juhlapäivän. Se ei kuitenkaan sovi isintytölle ollenkaan, joten lahja oli keksittävä. Lahja löytyi sattumalta messuviikonloppuna, kun Ekopharman parissa työskentelevä Elsa antoi minulle mustan paketin, jolla jokainen mies hoitaa itsensä edustuskuntoon isänpäiväillallista varten. ALL-IN-ONE -paketin voi piilottaa vaikka sinne puuvajaan ja jättää sitten onnittelukortin aarrekartan kera keittiöön isänpäivän aamuna. Minun elämäni miehet (kaikki kolme) juhlivat tänä vuonna isänpäivää kätevästi saman katon alla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkaus sisältää varsin kompaktissa koossa kosteusvoiteen kasvoille, after shave -pullon sekä hiuksille ja vartalolle sopivan monitoimipesutuotteen. Pullot ovat tyylikkäitä ja sisältö laadukasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Tuoksut eivät ole liian voimakkaita, mutta hajua on sen verran, että mieskin uskoo tökötin tehoavan. Lähimmän Ekopharma-jälleenmyyjän löytää kätevästi tältä sivulta, jos oma mies ja isä tykkäisi tällaisesta yllätyksestä. Normaalihinta pakkaukselle on 65 euroa, mutta nyt sen saa erikoishintaan 48 eurolla. Ja miksikö nyt sitten vinkkasin juuri tästä lahjaideasta? Koska, jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla kotimaisia tuotteita, niin Suomeen tulisi 10 000 uutta työpaikkaa. Kymmenentuhatta. MIETIPÄ SITÄ. :)