Sorruin. Olin jo päättänyt, etten osta mammabloggaajien suosimaa pitsisomistemekkoa, mutta sorruin. Yksinkertainen mekko pienellä jujulla olisi vaan niin näppärä lisä vaatekaappiin. Sitä voisi käyttää ympäri vuoden ja ostamalla mekon tukisin samalla suomalaista työtä. Lumoan-merkin, joka valmistaa naistenvaatteiden lisäksi myös vaatteita lapsille sekä koruja, mekkoja on näkynyt bloggaajilla paljon, mutta katukuvassa en niihin niin ole törmännyt. Ei näitä mekkoja oikeasti taida kaikilla olla, vain monilla tämän minun kuplani sisällä. Pitsimekkoni mallin nimi on Aura ja se oli niin hyvässä messutarjouksessa, että väripohdinnan jälkeen ostin mekon. Viininpunainenkin oli ihana, mutta onhan tämä musta monikäyttöisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Lumoan

kengät – H&M

Jos kuvat ovat jotenkin outoja tai minulle epätyypillisiä, se johtuu siitä, että käytin koko jälkimmäisen messupäivän huulipunaa. Ja tiedättekö mitä? Se ei tuntunut niin oudolta kuin yleensä. Oikeastaan tykkäsin siitä, joten taidan varastaa itselleni takaisin tuon punan, jonka jo kertaalleen äidilleni lahjoitin. Harmi vaan, että kuvaushetkellä stailauspäivä oli jo uuvuttanut minut täysin ja “hymyni” näyttää siltä, että joku tunkisi jotakin hanuriini. Kuvia messustailauksistani saatte myöhemmin, ajattelin esitellä oman messutyylini nopeasti nyt, kun kerrankin muistin pyytää kuvausapua. Eli kiitos Mimmille, joka kuvasi väsyneen bloggaajan messuhulinan keskellä.

Psst! Miten ihmeessä tuo ponnarini on yhtäkkiä noin pitkä ja sileä!? :D