Jes, vältin kuin vältinkin otsikoimasta tätä Roosa Nauha -postaustani kliseisesti “PRETTY IN PINK“! Viisi vuotta sitten en olisi todellakaan voinut vastustaa kiusausta, mutta ajattelin kerrankin käyttää otsikkoa, joka jollakin tavalla kuvaan postauksen sisältöä. Otsikko paljastikin jo, mistä tässä postauksessa on kyse. Lokakuu on kuukausi, jonka aikana pinkillä värillä on aivan erityinen tehtävä. Se nimittäin muistuttaa meitä Syöpäsäätiön tunnetuimmasta keräyksestä, jonka symboli on yllättäen vaaleanpunainen silkkinauha. Tiesittekö, että Syöpäsäätiön toiminnan alkaessa vain joka kolmas syöpään sairastuneista voitiin parantaa, kun nykytilanne on se, että jopa kaksi kolmesta paranee? Upeaa edistystä.

Me halusimme Bella-naisten kanssa omalta osaltamme levittää tärkeää sanaa. Käsi sydämellä -kampanjaa, joka on siis tämän vuoden teemakampanja, koskevia blogipostauksia voikin lokakuun aikana löytää portaalistamme. Toivottavasti niitä jaetaan ahkerasti Facebookissa, jotta mahdollisimman moni lukee postaukset. Minä valitsin tähän omaan postaukseeni muutamia suosikkituotteitani Katri Niskanen X Roosa Nauha -mallistosta niin, että jokaisen budjetille löytyisi jotakin ostettavaa. Koko malliston voi katsoa Katrin verkkokaupasta täältä. Oli kyllä paljon kivempaa kuvata tuotteita kotona kuin tehdä se perinteinen kuvakollaasi syvätyistä tuotekuvista.

     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tasan 3 eurolla saa ostettua Roosa Nauha -nauhan. Se on joka vuosi erilainen ja viime vuosina sen on aina saanut suunnitella joku suomalaisista designereista. Tämän vuoden nauhan on suunnitellut Katri ja ostinkin nauhan itselleni samalla, kun hain postauksen muut roosat tuotteet kuvauslainaan. Katri kertoo, että Käsi sydämellä -teema sopii hänelle hyvin, sillä vaatesuunnitelijana hän tekee töitä juurikin käsillään. Tuota nauhaa pitäisi pitää rinnassa koko lokakuu, joten paras paikka sille taitaa olla ulkotakissa. Tai ehkä voisi hankkia syystakkiin yhden ja sisävaatteisiin toisen nauhan, jota voi sitten vaihdella asusta toiseen? Joka tapauksessa koko silkkinauhan hinta lahjoitetaan lyhentämättömänä syöpäsäätiölle.

PA070421_small_1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noin 30 eurolla saa ostettua POWER-topin. Oikeasti toppi on vähän kalliimpi, mutta väännän väkisin postauksen teemaksi 3, 30 ja 300 euron hintaiset tuotteet, joten katsokaa tätä nyt vähän läpi sormien. Tai vaaleanpunaisten lasien, hah! Joka tapauksessa tämä poolokauluksinen toppi, jota myydään myös mustavalkoisena, on malliltaan kivan ajankohtainen. Tänä syksynä pukeudutaan paljon 70-lukuvaikutteita saaneisiin vaatteisiin ja tämän topin malli varsinkin kauluksen kohdalla sujahtaa siihen kategoriaan, vaikka väri onkin modernimpi. Vai tuleeko teille tästä mieleen enemmänkin 90-luku? Sekin on edelleen pinnalla. 10 % tuotteen hinnasta lahjoitetaan syöpäsäätiölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noin 300 eurolla saa ostettua PEACE-mohairneuletakin. Tämä täydellinen turvaneule on lämpöinen ja malliltaan ihanan rento. En tiedä, millä voin estää itseäni ostamasta tätä, kun jo puolen tunnin käyttämisen jälkeen tämä tuntui ihan “omalta”. Pitkästä aikaa vaaleanpunainen väri tuntuu tuoreelta eikä tunkkaiselta, ja näin syksyllä neuleita tulee käytettyä ihan päivittäin. Vaaleanpunaisen värin kanssa on tärkeää, että sävy on juuri oikea, jotta vaatteen kantaja ei muistuta pikkuista possua. Tämän neuletakin väri on ihan justiinsa eikä melkein täydellinen roosa. Tuotteen hinnasta lahjoitetaan 10 % syöpäsäätiölle.

Jos shoppailuhammasta ei vieläkään kolota, blogin sivupakista tai TÄSTÄ linkistä pääsee käsiksi vaaleanpunaiseen keräyslippaaseen! ♥