On aika palata I love me -messuhumuun vielä kerran ja paljastaa Minun ja Mimmin tekemät tavisstailaukset. Messukirjeessä etsittiin neljää mallia, jotka saisivat meidät päivittämään tyylinsä. Blogissa mallihakua ei ollut eli ette ole missanneet mitään täällä. Mallit etsittiin tällä kertaa eri reittiä. Teemana oli muutos ja tarkemmin sanottuna parempi versio itsestä, joten sen jälkeen, kun olimme Mimmin kanssa tutustuneet stailattavien selostuksiin omista tyyleistä ja kurkanneet naisten valokuvat, lähdimme kiertelemään yhteistyökumppaneiden messuosastoja. Päätin pysyä jonkin verran uskollisen mallien omille tyyleille, mutta lisätä tyyleihin jotakin ylimääräistä. Tai oikeastaan uuden näkökulman. Mikään ei ole inspiroivampaa ja opettavampaa kuin edes pikkuvarpaalla epämukavuusaluelle astuminen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiia ja Inka saivat kampaukset Fudgen pisteellä. Toiselle mallille rakenneltiin naisellista, mutta sporttisen pirteää ponnaria, kun taas toinen mallini sai ysärikiharat. Tuli Mikon taiteilusta kyllä hyvällä tavalla Alanis Morissette mieleen, tuo mies on vaan niin taitava käsistään. Ja vielä kaiken lisäksi nopea kuin mikä! Meikit loihti Zuii Organic, jonka tuotteisiin toinen mallini ihastui niin, että taisi käyttää koko palkkionsa messutarjouksiin kyseisen luonnonkosmetiikkamerkin pisteellä. Meikkipohja tuntui kuulemma siltä kuin meikkiä ei olisi ollenkaan, vaikka lopputulos oli peittävän luonnollinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen tehtäväni oli päivittää sporttinen tyyli. Annoin mallin pitää lenkkarinsa, mutta kokonaisuutta vietiin enemmän naiselliseen suuntaan. Odd Mollyn pisteeltä löysin rennot “pyjamahousut”, joihin yhdistin pooloneuleen. Varoittelinkin lavalla poolopaitoja vihaavia ihmisiä, että noita tulee näkymään kaikkialla. Kannattaa totutella. Rento reikälaukku on Lumin mallistosta. Kaulakoruksi valitsin titiMadamin bambin, mutta kun malli paljastui koiraihmiseksi, harmittelin vähän, etten tajunnut käydä läpi laajaa koiramallistoa, jos sieltä olisi vaikka löytynyt juurikin se suosikkirotu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi pääsin muokkaamaan klassista tyyliä. Klassisuus pysyi, mutta toiseksi avainsanaksi nousi rock. Kaikki lähti oikeastaan rakentumaan Ivana Helsingin Muumi-malliston topin ympärille. Sen printtiin on piilotettu Hattivatti ja jotenkin topin hauska väri vaan tuntui ajankohtaiselta valinnalta. Womenalta löysin sekä siniharmahtavan topin värimaailmaan sopivat klassiset, tummansiniset farkut että verkkohiharotsin. Molemmat Tiger of Swedeniä. Nahkainen reppu on Lumin ja kengät mallin omat. Olisin vaihtanut syksyisemmät buutsit, mutta sellaisia ei löytynyt miltään merkiltä.

DSC_0209DSC_0179

Esitys Fashion Loungen kulmalavalla oli sunnuntaina kello 14:00 ja se meni minusta kivasti. En jostakin syystä jännittänyt oikein yhtään, vaikka yleensä olen aivan hermoraunio ja suutani kuivaa. Nyt olisin voinut höpötellä vaikka kuinka pitkään. Mimmikin oli kyllä lavalla, vaikka häntä ei kuvissa näy. Vannon sen! Instagramin puolelta löytyy ainakin yhteiskuvatodiste. Tuosta mustasta esiintymismekostani kirjoitin jo ihan oman postauksen, mutta pakko vielä sanoa, että Mimmin upean mallin vihreä mekko on saman merkin eli myös isoja kokoja löytyy. Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneille ja tietysti malleille. Oli kiva päivä! :)