OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

korvikset – Uhana Design

toppi – H&M

liivi – Choies (saatu)

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Marc by Marc Jacobs

Eilinen tuntui kesälomapäivältä. Eikä vain aurinkoisen sään vuoksi, vaan siksi, etten yrittänyt väkisin keksiä tekemistä heti aamusta, vaan olin jo aikaisemmin sopinut viettäväni aikaa ystävän kanssa. Katselin, että muutaman edellisen kuukauden aikana olen saanut kuukautta kohden suunnilleen kahdet asukuvat julkaistua. En ole vaan jaksanut. Eilen kameran edessä ei kuitenkaan harmittanut olla, kun samalla voi vaihtaa kuulumisia ja kameran takana oli joku, jolta ei hävettänyt pyytää kuvausapua. Onhan se nyt jollakin tasolla outoa kuvauttaa itseään ja vaatteitaa päivittäin, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Olin aamulla ripustanut Palonista ostamani Uhana Design -korvakorut korviini. Rakastan sadetta, siksi halusin tuollaiset pisarakorvakorut. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA