Eteisessä se iski kuin salama vasten kasvoja. Ei kun siis salama kirkkaalta taivaalta, mutta vähän myös vasten kasvoja. Olen kokonaan unohtanut kissatossuni! Nappasin ne Hennesin aleista itselleni, kun ajattelin, että leopardiprintin tummansininen pohjaväri sopii kivasti farkkujen kanssa. Jos saisin euron aina, kun ostan jotakin, koska se “sopii kivasti farkkujen kanssa”, olisin aikamoisen rikas nainen. Toinen ostoyllyke on nahkatakki, jonka kanssa myös aika moni asia sopii kivasti. Aikamoisen säälittävää tämä meikäläisen pukeutuminen, eh?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukka on näin kesällä niin pörröinen ja vaikea selvittää, että harkitsin jo epätoivoissani kesärastoja. Syksyllä olisi sitten voinut leikata vaikka Pixie-tukan hyvällä omallatunnolla, kun latvusto olisi kuitenkin “pilalla”. Olisi niin helppoa vaan antaa hiusten kietoutua yhteen  ja unohtaa hiusten selvittely ja silottelu ihan kokonaan pariksi kuukaudeksi. Idea koki kuitenkin karvaan lopun. Googlasin erilaisia rastoja ja myönnän olevani mielikuvieni vanki. Rastat näyttivät ihan yhtä puistattavilta ja epähygieenisiltä kuin 90-luvullakin. En vaan pääse eroon mielikuvasta, että rastapötkylän sisällä on elämää. Hometta, ötököitä ja muuta karmivaa. Tämä suunnitelma kuopattiin siis ennen varsinaista syntymäänsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tossujen pariksi puin ylleni IvanaHelsingin mekon, jonka huusin vähän aikaa sitten itselleni Huuto.netistä hävettävän halvalla. Mutta kirpputoreilta olen tainnut rakkaimmat vaatteeni ja asusteeni aina löytääkin. Jotenkin kirpputoreja vihaavasta tytöstä kehkeytyi nainen, jolla on hyvä silmä löytää itseään miellyttäviä tuotteita käytettyinä. En valita, juuri näin sen pitääkin olla. Tällä viikolla en ehdi enää kierrellä kirppiksiä, sillä ryhdyn pakkaamaan kesälomareissua varten. Viikonloppuna, kun miehen pidempi kesäloma vihdoin alkaa, olisikin luvassa mm. grillibileet. Nyt lähden etsimään netistä parhaiden marinadien ohjeita, saa auttaa! :)