OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleisen löpinän sijaan nyt olisi vuorossa smoothieresepti, joka tuli todettua tänä aamuna herkulliseksi. Äitini yrttimaalla leviää minttu, joka saapui luoksemme pienenä oksana, mutta joka yrittää nyt vallata koko yrttimaan. Mintun ja vadelmien makuyhdistelmä on aina ollut mieleeni ja tänä aamuna kokeilin sitä smoothiessa. Smoothiehaaste on alkanut mukavasti, sain jopa mieheni houkuteltua mukaan. Aamun smoothiesta tuli niin herkullinen, että kirjotin ainesosat ylös ja ajattelin postata teillekin ohjeen. Tuli muuten mieleen, että joko kurkistitte joogapostaukseni epäonnistuneet otokset? Luetteko yleensäkään molempia blogejani vaiko vain sitä, joka on aihepiiriltään lähempänä omaa elämäänne? Taas lähtee ajatus rönsyilemään. Piti vielä sanoa, että vaikka jalat ovatkin nyt naarmuilla, oli jokaisen jäljen arvoista käydä aamu-uinnin jälkeen poimimassa vadelmat läheisestä puskasta aamiastan varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu-vadelmasmoothieOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minttu-vadelmasmoothie

puolikas banaani

kypsä päärynä

2 dl vadelmia

5 mintunlehteä

2 dl kreikkalaista jogurttia

Kuori päärynä. Poista siitä sitten kara sekä siemenkota ja viipaloi päärynä. Sekoita smoothien aineet joko tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi juomaksi. Minttu jää näin aika isoiksi paloiksi, joten jos tahdot sen pienemmäksi, voi yrtin leikata keittiösaksilla jo valmiiksi pieneksi. Tämän juoman joukkoon sopisi jääpaloja, mutta meillä ei sellaisia sattunut olemaan. Tällä ohjeella syntyy kaksi pientä tai yksi iso smoothie. :)