OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksinäinen bloggaaja joogaa kaikessa hiljaisuudessa olohuoneessa? No, ei nyt ihan. Olihan minulla seuraa, mutta tällä kertaa virtuaalisessa muodossa. Siis jos Finski-kissaa, joka taatusti luuli minun suorittavan hänen kunniakseen jonkinlaista palvontariittiä, ei lasketa. Kokeilin Bella-blogien ja  Yoogaian kampanjassa, kuinka tehokasta yksin joogaaminen on ja nyt on aika kirjoitella kokemuksia palvelusta. Yoogaia tarjoaa sekä live-tunteja että joogatuntitallenteita rekisteröityneille käyttäjilleen. Tuntien sisältö vaihtelee ja niitä on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi. Tunteja on eri tasoisia, joten hekin, jotka eivät ole koskaan kokeilleet joogaa, pääsevät nopeasti mukaan helpoilla joogatunneilla. Minä olen joogannut jo vuosia, mutta koin silti, etteivät tunnit olleet mitään ns. läpihuutojuttuja. Jooga on siitä ihana harrastus, että siinä voi kehittyä ihan loputtomiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou yoogaiaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tykkäsin joogatunneissa siitä, että ohjattujen tuntien lisäksi tarjolla oli valmiita joogatunteja, joten joogahetken voi pitää vaikkapa aamuyöstä. Lapsiperheessä kun aikataulu muuttuu koko ajan ja suunnitelmat menevät uusiksi pari kertaa tunnissa. Plussaa tulee lisäksi siitä, miten tehokas jo 20 minuutin treenikin on. Mistään yleisestä venyttelystä ei siis ole todellakaan kyse, ellei sellaista tuntia nimenomaan valikosta etsi. Myös se, miten erilaisia tunteja tallenteista löytyi, ilahdutti. Live-tunteja en kokeillut kertaakaan, vaikka halusin. Aikatauluni eivät vaan antaneet periksi, sillä halaileva ja suukotteleva pikkumies estää vauhdikkaamman joogaamisen turhankin tehokkaasti. Pidin siitäkin, miten joogan lisäksi palvelussa on mm. kahvakuula- ja pilates-tunteja sekä raskausjoogaa.

Miinusta palvelu saa siitä, miten hankala läppärin kanssa on saada näyttö hyvään kulmaan, jotta joogatunnin ohjaajaa voi seurata koko ajan. Optimaalinen kulma kun on aivan eri silloin, kun seistään, ja silloin, kun asanassa ollaan lattialla. Lisäksi lattialla tehtävät asanat voisi selittää vielä yksityiskohtaisemmin, koska silloin ei näyttöä voi niin helposti vilkuilla. Tällaiset käytännön asiat aiheuttivat eniten harmia joogakokeiluissa. (Peräänkuulutan myös läppäriä, jonka näyttö toimii moitteetta kirkkaassa auringonvalossa.) Tuttuja liikkeitä sisältäviä tunteja voi katsella jo alypuhelimesta, kun liikkeet ovat tuttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou jooga kotonaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanjaan liittyy myös huikea kilpailu, jossa voi päästä matkalle hyvässä seurassa. Osallistuaksesi kisaan lataa 20.8.2015 mennessä yoogailukuva Instagramiin hashtagilla #travelwithyoogaia ja voit voittaa matkan Tukholmaan, Köpikseen tai Osloon ystäväsi kanssa. Pääpalkinto arvotaan 21.8.2015 ja voittajille ilmoitetaan Instagramissa. Joka maanantai arvotaan lisäksi viikon paras kuva. Lue kisasta ja palkinnoista lisää täältä. Kisakuvia voi tietysti ottaa vain Yoogaia-joogahetken aikana, joten tarjoan teille kahden viikon ILMAISET joogat. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille 20.8. asti. Yoogailua voi toki kokeilla ilman kisaosallistumistakin eli kannattaa rohkeasti liittyä mukaan.

Kahden viikon ilmaisen kokeilujakson voi lunastaa itselleen näin helposti:

  • klikkaa itsesi Yoogaia-sivustolle
  • rekisteröidy sivustolle joko Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi
  • rekisteröidyttyäsi aktivoi sivustolla koodi MOUMOU2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Yooagaia löytyy myös App Storesta, josta sen voi ladata rekisteröitymisen jälkeen. Suora linkki Yoogaia-sovellukseen löytyy tästä! :)