OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sotasuunnitelma kesätukan saavuttamiseksi:

  • tasaisin väliajoin vierailu kampaajalla. Harmi vaan, että ystäväni Veeran harjoittelujakso päättyy tämän kuun lopussa ja meikäläiseltä on luottokampaaja edelleen todella hukassa. En vaan pääse Verasta yli.
  • hopeashampoon ja tehokkaan hoitoaineen käyttäminen säännöllisesti eli suunnilleen kerran viikossa. Keltaisuutta pitää edelleen taittaa pois, jotta lopputulos on se, mitä haluan. Liian usein noita hopeahoitoja ei saa tehdä, jotta hiuksesta ei tule liian mattainen.
  • lisää vaaleita raitoja lisää hiuksiin jossakin vaiheessa, mutta ohuina raitoina ja vain vähän kerrallaan.
  • tehokas hiusnaamio kerran viikossa. Ja tästä ei lipsuta millään tekosyyllä, sillä en tahdo palata vanhaan hampputukkaan!
  • mahdollisesti Olaplex-hoidon uusiminen seuraavan vaalennuksen yhteydessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai, mikä Olaplex? Veera teki vaalennuksen yhteydessä hiuksilleni Olaplex-käsittelyn, joka mahdollistaa radikaalinkin vaalennusprosessin mutta niin, että se on hiukselle hellävarainen. Vaalennusaineeseen sekoitettiin jotakin mönjää ja toista mönjää pantiin hiuksiin pesuvaiheessa, muuten värjäys noudatti tuttua kaavaa. Otimme hiuksistani kuvat ennen raitoja ja niiden jälkeen. Tuossa alimmassa kuvassa hiukset on kuivattu, mutta niitä ei ole suoristettu. Olen ihmeissäni, että tästä hamppuisesta pörrötukastani sai noinkin sileän. Suurin järkytys on kuitenkin se, miten sileältä hiukseni tuntuvat! Kannattaa uhrata muutama kymppi enemmän kampaajareissulla ja pyytää Olaplex. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä hiukset ennen Olaplex-käsittelyä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… ja tässä käsittelyn jälkeen.