Tarkoitus oli postata tästä aiheesta jo paljon aikaisemmin, mutta jotenkin aika kului jälleen kuin siivillä ja tässä sitä ollaan. Melkein kesäkuun alussa. Olette ehkä jo lukeneet järkyttävät uutiset muualta, mutta muistutuksena vielä, että Blogilista-palvelu lopettaa toimintansa kesäkuun alussa toimintansa. Itse seuraan blogeja juuri tuon sivuston kautta, joten luultavasti luen jatkossa vain n. kymmentä blogia, kun unohdan loput. Onneksi seuraamiseen on muitakin keinoja kuin Blogilista, joka kieltämättä on viimeisen muutaman vuoden ajan kärsinyt liikaa huoltokatkoista, joten listasin tämän postauksen loppuun nyt kaikki kanavat, joista tämän minun blogini löytää edelleen. Helpoin (tai ainakin samantyylisin Blogilistan kanssa) tapa seurata on tämän palvelun kautta.

blogilista moumou

Voit seurata blogiani Bloglovin’-sivustolla TÄÄLLÄ. / Voit seurata blogiani Instagramissa TÄÄLLÄ. / Voit seurata blogiani Facebookissa TÄÄLLÄ. / Voit seurata blogiani Youtubessa TÄÄLLÄ. / Voit seurata blogiani Twitterissä TÄÄLLÄ.