OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutkimuksen mukaan 36 prosenttia miehistä, jotka kosteuttavat ihoaan, käyttävät naisten kosteusvoiteita.

Yllä mainitusta syystä mieheni peilikaapin hyllyllä on hyvinkin iso kosteusvoidepurkin mentävä kolo. Helatorstain eli ainoan päivän pitkään aikaan, jona mieheni on kotona eikä töissä, kunniaksi keskitytään vähän miehekkäämpiin postausaiheisiin. Koska olen kyllästynyt suuriin koloihin, kuoppiin ja lääppäisyjälkiin kosteusvoidepurkeissani, lähdin mukaan Bella-blogien ja uuden NIVEA MEN CREME -voiteen yhteistyökampanjaan. Kyllä, luitte oikein! Klassikkovoiteesta on nyt oma versio miehillenne, jotka sortuvat vähän väliä lainaamaan sitä kallista yövoidettanne, jonka litrahinta huitelee taivaissa ja jonka soisitte kestävän hieman pidempään.

Oman mieheni ihonhoitorutiinit ovat hyvin rajoittuneet ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa hän saa kulumaan hiustensa kanssa. Shampoo ja hoitoaine sekä muotoilutuotteet ovat tärkeitä ja niiden on oltava ehdottomasti tiettyä merkkiä, mutta kasvot pestään vain vedellä ja sitä kosteusvoidetta lääppäistään vain tarpeen vaatiessa ja silloinkin lähimmästä purkista. Siis minun purkistani. Siksi tähän oli tultava muutos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on peilikaapin hyllyn kolo täytetty! Reilua kokoa ja miehekästä muotoilua edustava purkki on suunniteltu ensisijaisesti miehille, mutta tietenkään naisia ei estetä kokeilemasta voidetta. Tuoksu vaan on aika miehekäs, joten minun näppejäni ei erityisemmin syyhytä kipaisu voidevarkaisille. Koska miehet ovat nopeutta ja tehokkuutta arvostavia, miesten CREME-voide on monitoimivoide, joka sopii kasvoille, vartalolle ja käsille. Purkki aukeaa vähän helpommin kuin naisten CREME-purkki, vaadin kyllä meille naisillekin tällaista näppärää purnukkaa välittömästi. Tämä purnukka riittää käytössä pidempään kuin meikäläisen 50 millilitran ökyvoiteet, joten ehkä näitä ei sitten tarvitse ostellakaan niin usein. Se jää nähtäväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miltäs tuo yllä oleva NIVEA MEN -kosmetiikkapaketti näyttää? Jos sellainen mahtuisi oman miehen, veljen, ystävän tai vaikkapa isän peilikaappiin, nyt on hyvä aika osallistua arvontaan. Kolme onnekasta voittaa itselleen tuollaisen paketin. Arvontaan voi osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, miksi juuri sinun pitäisi voittaa tärkeälle ihmisellesi tuo kosmetiikkakassi. Ja tietysti arvontaan voivat osallistua miehet itsekin, silloin arvontakysymykseen vastataan omasta näkökulmasta. Arvonta-aika päättyy sunnuntai-iltana eli 17.5.2015 kello 20:00. Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan! :)

Edit: Olin ahkera ja arvoin voittajat heti. Nimimerkit Sennu, Salli, ja Cesca voisivat tarkistaa sähköpostinsa, onnittelut heille! Kiitos kaikille osallistujille.