Eilinen Ravintolapäivä oli menestys. Omaa ravintolaa en vieläkään pystyttänyt, mutta kerrankin muistin tuon tapahtuman ja sain hankittua ruokaseuraakin kojuja kiertelemään. Nata jakoi Facebookissa Sydänravintolan menun, joka jäi kaivelemaan sen verran, että pakotin Jonnan kanssani Kompassitorille. Sieltä löytyi kokkailevia bloggaajia ja kotoisa ihmistungos. Aurinko paistoi ja olo oli kuumottava. Aivan kuin olisi ollut keskikesä. Mielenvikainen luontoäiti yritti ropsauttaa sadekuuron välillä niskaan, mutta onnistui vain täyttämään taivaan tummilla pilvillä hetkeksi. Minä testasin possuannoksen ja Jonna kanavartaat, kummatkin annokset olivat herkullisia ja odottelen reseptejä blogeihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jossakin vaiheessa kävimme kirpputorilla, minkä jälkeen kahvihammas sykkikin jo hurjasti. Jälkiruuat ostimme kahdelta söpöltä tytöltä, mutta koska tässä vaiheessa satoi jälleen kerran melkein vettä, siirryimme herkuttelemaan torilta Jonnan luokse. Oli hieman haasteellista kuljettaa Jonnan asuntoon kaksi kahvia, kaksi kakkupalaa ja lastenvaunut, mutta hyvin me selvisimme. Jälkiruokavalinta osoittautui napakympiksi. Tuo kaksikerroksinen porkkanakakku on valehtelemtta maailman parasta porkkanakakkua. Jos olisin tajunnut, olisin kotimatkalla poikennut kysymässä tytöiltä kakun reseptiä. Se tosin saattaa olla suvussa kulkeva salaisuus, sen verran herkullista tuo jälkkäri oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi viikko on ohjelmaltaan hieman väljempi kuin tämä, mutta vielä ei ole aika löysäillä. Tänään olisi ohjelmassa pienimuotoinen sisustuskierros, kun mieheni äiti ajelee tänne kohta ja lähdemme etsimään huonekasveja ja muuta kivaa kotia piristämään. Vähän vaan haaveilen salaa IKEAn lihapullista, joten saattaa olla, että päädymme sinne. Mutta nyt kahvia napaan, pikkumies päiväunille, nassu edustuskuntoon ja päivä käyntiin! Onneksi tuli järjestettyä paljon ohjelmaa viikonlopulla, olisin takuulla tylsistynyt muuten neljän seinän sisällä kuoliaaksi. Eli nyt kohti sisustuskierrosta – ja sen yli! ;)