Muistakaahan laiskimukset nyt osallistua tuohon NIVEA MEN -arvontaan, jotta elämänne miehet saisivat erityistä hemmottelua. Voittomahdollisuudet ovat tällä hetkellä hyvät, sillä palkintoja arvotaan useampi. Pukeuduin tänään tahattomasti voidepurnukoiden värejä kunnioittaen sinivalkoisesti, kun päätin kokeilla ensimmäistä kertaa raidallista maksimekkoani. On se aika vuodesta, että helmat saavat laahata maata, mutta myös hulmuta tuulessa. Kuinka moni klikkasi itsensä tähän postaukseen nähdäkseen ysärihalkiot? Mekon sivuissa on korkeat halkiot molemmilla puolilla, minkä vuoksi helma liikkuu hauskasti, kun tuulee. Tai oikeastaan jo, kun kävelee eteenpäin reipasta tahtia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonlopusta on tulossa pitkä, mutta kyllä tekemistäkin riittää. Päivystämme kaksin kotona poitsun kanssa, joten olen sopinut menoa kaikille päiville. Tänään lounastin Ninan kanssa, huomenna nautiskelen Ravintolapäivästä Jonnan seurassa. Sunnuntaina onkin edessä autoilua, kun lähden etsimään muutamia sisustusjuttuja. Jos en palaa kotiin jukkapalmun kanssa, en palaa ehkä ollenkaan. Sellainen on pakko löytyä, nyt on niin kova sisustusinspiraatio päällä! Tiedättekö muuten joskus, kun jotakin ei luultavasti huomattaisi, ellei asiaa toisi itse esille? No, huomasin tuossa postausta kirjoitellessani muutamien kuvien alareunassa jotakin outoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ai, mikäs värikäs se tuon yllä olevan asukuvan alareunassa pilkottaa?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Tietysti kaalimato!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAraidallinen maksimekkoOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on ollut harvinaisen hölmö päivä. Suorastaan ylitin itseni tuossa hetki sitten, kun avasin rahkajogurttipurkin – ja hukkasin sen! Laskin purkin kädestäni vastatakseni puhelimeen ja yhtäkkiä purkkia ei ollut missään. Tutkin jääkaapin, kaikki tasot ja muut todennäköiset paikat, mutta purkki pysyi hukassa. Mietitte ehkä, mistä se purkki sitten löytyi. Paha sanoa, kun se on edelleen hukassa. Että palaillaan myöhemmin, lähden estämään ällöttävän tapaturman, jossa joskus viikon päästä istun purkin päälle sohvalle tai muualle, missä purkin ei todellakaan pitäisi olla. Että mukavaa viikonloppua täältä daijulandiasta! :D