OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina eli huomenna on vihdoin suuri päivä, kun Kaapelin Kirppis saa riesakseen minut ja puolet omaisuudestani, josta tahdon eroon. Olen nähnyt kirppiksestä jo painajaisia, joissa siskoni tuo aivan väärät tavarat kotoani taksilla myyntiin ja joudun maksamaan 200 euroa taksista, joka tuo tavaroita, joita en edes halua myydä. Kyydissä on mm. likaisia pussilakanoita ja suosikkikenkiäni. Koska kirpparitavarat oli pakko käydä läpi (etten vie myyntiin vääriä, krhm), jotta pystyin kirjoittamaan hinnaston tapahtumapäivälle, mietiskelin siinä, että samalla vaivallahan sitä kuvaa vaatteita ja kenkiä blogiin. Tässä kirpputoripöytäni parhaita paloja, jotta tahdotte varmasti saapua paikalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkirpputori OLYMPUS DIGITAL CAMERAkirppis OLYMPUS DIGITAL CAMERAkaapelin kirppis OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keksin muuten aivan uudenlaisen hintajärjestelmän tuotteilleni. Sen sijaan, että olisin nuppineulannut kaikki vaatteet yksitellen, jaoin ne kategorioihin, joille keksin yhteisen hinnan. Sovittelen vielä parhaat palat läpi, josko niitä ei tarvitsisi myydä, mutta valitettavan paljon myyntiin lähtee epäsopivia kenkiä, kyllästyttäviä vaatteita ja muita huonoja tekosyitä. Löytyikö mitään kiinnostavaa? Kolottaako kirpparihammasta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina nähdään Kaapelitehtaalla kello 12-17! :)