Käytin tämän viikon ladatakseni kaikki(!) turhan vähälle käytölle jääneet kenkäparini myyntiin. Tähän alkuun on kerrottava työkytky eli olen töissä kirpputorisovelluksessa, jota käytän, mutta en saa mitään etuja tai provikkaa siitä, että myyn tuotteitani siellä. Sellainen työkytky siis. Olen vuosien varrella oppinut, että paras tapa ladata tuotteita myyntiin on ladata muutama tuote päivässä eikä 50 tuotetta kerralla. Siksi tein maanantaina suunnitelman, että lataan joka päivä töiden jälkeen viisi paria kenkiä myyntiin. Ja tässä sitä ollaan oma kirppisprofiili täynnä kenkiä. Käykäähän ostamassa kenkiäni pois!

Tarjolla on nilkkureita, ballerinoja, kumisaappaita, sandaaleja, korkkareita ja vaikka mitä. Itseasiassa myös yhdet korkonilkkurikumisaappaat eli joitakin kategorioita voi myös yhdistellä. Myynnissä olevat kenkäkoot ovat 37-38. Jos et ole ennen ostanut Zadaasta mitään, saat promokoodillani IM9864 ilmaisen toimituksen, ja samaan pakettiinhan voi samalta myyjältä ostaa rajattoman monta tuotetta eli voit halutessasi tyhjentää vaikka koko kenkäkaappini. Postitus sovelluksessa on vakuutettu ja seurattava eli turvallisin mahdollinen.

 

Tässä vain muutamia makupaloja vanhojen blogikuvien muodossa, kurkista koko valikoima Zadaa-putiikistani TÄÄLTÄ!