Rillipiru on jälleen irti. Vaikka tarvitsen silmälaseja vain ns. lukulaseiksi, jotta silmäni eivät väsy ja napsauta päälle hurjaa päänsärkyä, ei ole todellakaan yhdentekevää, millaiset kakkulat nenälläni killuvat. Onnekseni minua pyydettiin kolmen muun bloggaajan tavoin mukaan Synsamin Sinusta on moneksi -kampanjaan, jossa pääsin irrottelemaan kunnolla ja stailaamaan kahdet silmälasit ja yhdet aurinkolasit jokaiselle eri “minälleni”. Avaan kohta tuota stailausideaa hieman enemmän, kun pääsen esittelemään tyyleistäni napatut kuvat teille. Jos muuten jokin kehys- tai aurikolasimalli alkaa himottaa tätä postausta lukiessa, Synsam tarjoaa lukijoilleni 20 euron alennuksen mistä tahansa aurinkolaseista alennuskoodilla SYNSAMSTAILAUS. Tarjous on voimassa 13.5.2015 asti. Ja nyt niihin stailauksiini!

 _T9A7183

Pehmeän ja äidillisen tyylin muodostavat Lille Clothingin kevyesti tuulessa hulmuava Melissa-viskoosimekko ja Trendin metsänvihreät kehykset (109€), joiden kaunis sävy on napattu mekon keväisestä printistä.

_T9A7126

Ensimmäinen tyylini on tällä hetkellä elämässäni se vallitsevin. Äiti, äidimpi, äidein ja sitä rataa. Vaikka äidit eivät yleisenä massana käsiteltynä pukeudu yhtään samalla kaavalla, huomaan silti itse lipsuvani tiettyyn muottiin, jossa tunnen itseni kaikista äidillisimmäksi. Tiedättehän, sellaista konservatiivisempaa pukeutumista, mutta kuitenkin pienellä jujulla, jotta ei vaikuttaisi tiukkikselta? Tiukka nuttura kyllä pitää huolen, että auktoriteetti tulee esille. Äiti-puoleni ei tarvitse vahvaa meikkiä, vaan kuulas meikkipohja, huolitellut kulmat ja muutama kerros ripsiväriä riittävät. Huulet saavat jäädä nudeiksi, jotta värikkäät kehykset pääsevät kasvojen kiinnostavammaksi osaksi.

_T9A7463

Leikkisän ja tyttömäisen tyylin pohjana ovat Cubuksen seksikkäät “push up -farkut” ja latinohenkinen paita, joka paljastaa olkapäät. Niiden kaveriksi sopivat lempeän vaaleanpunaiset WOOW Come On -kehykset (219€).

_T9A7473

Toisessa tyylissä nousee pintaan se, mitä vuosikausia olin ja mikä on nyt pääsemässä takaisin valloilleen. Välitön, hymyilevä ja tyttömäinen Iina on ollut hyvin, hyvin hukassa jo muutaman vuoden ajan. Vaikkakin raskaus johti ihanaan asiaan, odotusaika oli yhtä tuskaa eikä olo vastasyntyneen kanssa ollut helppoa. Nyt, kun arki on rutinoitunut ja vauva isompi, alan olla enemmän sitä, mitä ennen. Rakastan farkkuja, olkapäät paljaiksi jättäviä paitoja, korkeita korkoja, pehmeitä kiharakampauksia ja kaikkea, mikä tuo mieleeni vanhat ideologiani. Eli ne, joiden mukaan kaikilla on oikeus farkkupyllyyn.

_T9A7568

Naisellisen ja seksikkään tyylin, joka muodostuu Cubukset topin ja housujen erehdyttävästi juhlavaa haalaria muistuttavasta yhdistelmästä, kruunaavat  Ögreenin Jones-aurinkolasit (275€). Myös näyttävä koru on Cubuksen.

 _T9A7516

Kolmas ja viimeinen tyylini on se harvinaisin ja räiskyvin, joka ei juurikaan pääse enää esille, mutta jota usein huomaan kaipaavani. En käy kovinkaan usein enää ulkona tai edes tapahtumissa, joihin saisi tälläytyä. Laittautuminen on silti edelleen mielestäni mukavaa, varsinkin tärkeiden tyttöjen kanssa. Tällä hetkellä olen hurahtanut haalareihin, ne ovat oivia juhla-asuja. Haalareissa on vaan se huono puoli, että niiden kanssa kestää aina naistenhuoneessa, mutta tämän ongelman voi ratkaista rakentamalla haalarin housuista ja topista. Näitäkin myydään vaikka missä printeissä, jos kokomusta ei nappaa.

Jos sinunkin sieviä sormenpäitäsi kutittelee stailaushimo ja kuvauspäivä ammattilaisten parissa kuulostaisi ihanalta, pääsiäisen jälkeen 7.4. avautuu Synsamin Facebook-sivuilla stailauskilpailu. Kannattaa siis seurata sivuja ja osallistua heti, kun kilpailu alkaa. Muistakaa katsoa myös Veeran, Mikon ja Sharonin stailaukset! :)