Oli aikamoisen raskas päivä tuo eilinen! Olimme pikkusiskoni kanssa jo aamukymmenen aikaan Kaapelitehtaalla kirpputoripöytäämme kasaamassa ja siellähän tehomyytiin sitten viiteen asti. Illalla kelpasi lämmin kylpy väsyneille jaloille. Kuvailin vähän tunnelmakuvia eiliseltä teille, jotka ette paikalle päässeet. Yllättävän moni tuli moikkaamaan ja ostoksillekin. Pitää täällä blogin puolella kiittää vielä erikseen teitä, tuli nimittäin taas niin hyvä mieli, kun sai höpötellä niitä näitä. Ensi kerralla järjestän kyllä mieluummin lukijatapahtuman höpöttelyä varten. Huomasin taas, että kirpputorit eivät ole minua varten. Kaupassa oli kiva olla myyjänä, mutta omia tavaroitani en näköjään kasvokkain tykkää kaupata. Ihan vaan sillä, että 250 euron kerran käytetyt mokkasaappaat saisi Huuto.netissä paljon parempaan hintaan kaupaksi kuin kahdeksalla eurolla, mutta kun tinkaan itse kirpputoreilla hinnat alas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAbloggaajakirppisOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkaapelin kirppis OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myyntiseurani meillä oli muita bloggaajia. Mm. Sharon ja Heidi. Aluksi oli aikamoinen ruuhka, mutta ensimmäisen tunnin jälkeen ehti jo jutella muiden myyjien kanssa. Päivän myyntisaldo oli aikamoisen surkea ja ostajat vähän väärää kohderyhmää 37-kokoisille kengilleni. Vaatteita meni ihan hyvin, mutta kenkiä kannoin kotiin ainakin 30 paria. Myymättömiä kenkiä naputtelen varmaankin Huutikseen lähiaikoina. Ihan vaan, jos jokin kenkäpareista jäi kaivelemaan. Eipä ole tuo kirpputoritouhu minun juttuni, sellainen valaistuminen tällä kertaa. :)