OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pinkeistä villasukista se ajatus lähti. Mietin, millä sitä saisi hieman piristettyä väritöntä olemustaan ja päädyin kääntymään vanhan, mutta toimivan niksin puoleen. Huulipunaa ei vaan voi olla huomaamatta, ja kun huulille sipaisee klassisen punaisen sijaan kirkkaanpinkkiä, on piristysvaikutuskin vähintään kaksinkertainen. Kirkas oranssikaan ei olisi ollut huono idea, mutta eihän se olisi sopinut noihin hienoihin lahjasukkiini. Siksi valintani oli pirteä pinkki. Eipähän tarvinnut miettiä vaatteita, kun koko ulkonäön pointti oli huulimeikissä. Tuo paita on kuitenkin tämän haaveasukollaasin paita, jonka vähän aikaa kollaasin julkaisemisen jälkeen löysin ALE-rekistä. Nyt pääsen vihdoin kasaamaan tuon haaveasun ylleni tai ainakin jotakin vähän samaan tyyliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä maalla ei muuten (yllättäen taas) netti oikein toimi, joten taidan pitää suosiolla läppärin laukussa loppumatkan ajan. Älkää siis yllättykö pienestä postaustauosta! :)