Laukkuhaasteemme ensimmäinen viikko starttasi vauhdilla. Osa teistä huomasikin, että minun ja Veeran lisäksi tällä kertaa mukana haasteessa on myös mies. Private Blend -blogin Mikko kiljaisi tahtovansa osallistua haasteeseen ja tuo laukkujen Jumala pääsi tietysti mukaan. Harmi vaan, että tämä päätös taisi sinetöidä minun ja Veeran häviämisen. Mutta ainakin häviämme laukkujen mestarille, sillä Mikon laukkukokoelma (tai oikeastaan asustekokoelma kokonaisuudessaan) on suorastaan kadehdittava. Luksusasusteita rakastava mies on vahva voittajaehdokas, sillä sen sijaan, että hän panostaisi laukkukokoelmassaan joko määrään tai laatuun, hän panostaa molempiin.

Laukkuviikkoni alkoi villisti OLAV-merkin laukulla, joka on koristeltu hiuksilla. Tiistaina tunsin oloni viiksekkääksi ja kannoin mukanani laukkua, jonka tilasin aikanaan blogiportaalimme teemajuhliin eBaysta. Keskiviikkona päätin käyttäytyä epäisänmaallisesti ja koristin arkisen asuni paljettisella lippulaukulla, joka on Accessorize-merkkiä. Torstain laukku oli mustalla pitsillä koristeltu ja merkiltään Spirit. Perjantaina boheemi maksimekkotyyli täydentyi nahkaisella Pieces-laukulla, jossa on hapsuja. Lauantaina sinersin päästä varpaisiin Lumilta saadun laukun avulla. Sunnuntai kruunasi viikon Spiritin strassilaukulla. Instagramissa, josta tämänkin postauksen kuvat on otettu, haastetta voi seurata reaaliajassa hashtagilla #laukkuhaaste2014. :)

laukkuhaaste1