Johan on ollut kiireinen viikko! Olen oikeastaan ollut pääasiallisesti kotona, mutta silti kokenut vaikka mitä. Tuntuu hullulta, että vapaa-aikaa on paljon, mutta ei silti saa aikaiseksi lähdettyä minnekään kauemmas, kun päivät kiitävät ohi. Yksi tehtävä jokaiselle päivälle on sopiva määrä, vaikka tuo tehtävä olisi vain postissa käyminen. Muuten joutuu perumaan ja siirtämään tapaamisia, kun aikataulu ei pidäkään erään pienen herran vuoksi. Eilen sain kuitenkin napattua kuvat olemuksestani jälkitarkastuksen jälkeen, kun pikkuinen prinssi simahti päiväunille. Kuvien tasohan on tipahtanut melkein Jyväskylä-kategoriaan. Tarkennus missä sattuu, kittilinssi ja sitä rataa. Mutta näillä mennään.

lippulaukku

Jos käsilaukussa sattuu olemaan paljetteja, kannattaa muu asu pitää arkisena. Laukkuhaasteen vuoksi joudun päivittäin käyttämään eri laukkua ja näiden erikoisimpien kanssa saattaa tulla hieman haasteita. Taktikoin jo ovelasti ensimmäisten laukkuvalintojeni kanssa, mutta paneudutaan niihin kunnolla sitten viikkokatsauksessa. Mietiskelin jo tässä postauksessa, miten kätevä olisi, jos olohuoneen seinälle voisi ripustaa erilaisia asukuvataustoja. Tiiliseinä on tylsä, mutta kyllä se taitaa tämän vaalean nurkkauksen voittaa. Ikävöin kyllä tavallaan niitä aikoja, kun voi kirjoittaa chat-ikkunaan “5 min”, treffata naapurissa asuvan Jonnan ulkona asukuvien merkeissä ja postata asun ulos jo sen käyttöpäivänä.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-paita – H&M

farkut – H&M

laukku – Accessorize

kengät – China Girl

Viikonlopuksi olisi tarkoitus lähteä jälleen maaseudun rauhaan. Poikkeamme myös Tampereella, kun kerran pitäisi olla mukavia ilmojakin tulossa. Nämä lämpöasteethan vastaavat minulle hellettä ja se muiden helle on minusta enemmänkin helvetti. Ihana, kun voi vihdoin käyttää farkkuja ja muita pidempiä/paksumpia vaatteita. Parhaina päivinä on ollut jo nahkatakkikin menossa mukana. Olisi vaan hassua kuvata ulkovaatteita sisällä, joten ne jäävät valitettavasti siksi usein kokonaan kuvaamatta. Koetin muuten kyllä ihan tosissani ottaa tämän päivän postaukseen seisomakuvatkin. Arvatkaapa, tuliko vino katto sunnitelmieni tielle!? :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA