OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätepysäkki elämälleni elävänä kuolleena on vihdoin saavutettu. Otin viikonlopun projektiksi muuttaa itseni jälleen ihmiseksi ja se kävikin lopulta jopa pelottavan helposti. Ratkaisu peilikuvaa kohtaan kohdistuvaan vihaan ja inhoon löytyi jälleen kerran auringosta. Joka kesä ahdistun ja joka kesä tajuan liian myöhään, että se on se kevyt rusketus iholla, mikä saa olon tuntumaan jälleen hyvältä. Pitää kehystää joku taulu ensi kesää varten, jotta ymmärrän heti toukokuussa hankkia hieman väriä pintaan. Aivan sama onko väri aitoa vai keinotekoista, mutta kalkkilaivan kalvakkana kapteenina olen aina onneton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun iho näyttää taas oikealta, tekee mieli meikatakin pitkästä aikaa. Pelkän ripsivärin sijaan aamulla on kiva kaivella myös hieman huulipunalaatikkoa tai vetää silmiin kimaltavat rajaukset. Esimerkiksi oranssit huulet ovat todella kivat hieman ruskettuneen ihon kanssa ja olemuskin on heti jotenkin pirteämpi. Hiuksetkin yltävät nykyään jopa nutturalle, mikä helpottaa myös arkea, kun ei tarvitse liikkua aina tylsästi ponnaripäänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotenkin ärsyttää, miten sitä alkaa kuvitella, että blogiin pitää olla nykyään jotakin elämää suurempaa “asiaa”, että sinne voi tehdä postauksen. Miksi se rima pitää aina hilata liian ylös niin, että pienistä asioista kirjoittaminen alkaa tuntua tyhmältä? Grillimakkaroista ja mökkitunnelmista ne muutkin postailevat. Ei voi muuta sanoa kuin että ei ole kovin fiksu sellainen ihminen, joka pissii omiin blogimuroihinsa vaatimalta itseltään jotakin, mitä ei kuitenkaan vaadi muilta. Jossakin vaiheessa aina lipsun takaisin siihen säälittävään tilaan, että annan muiden komennella itseäni enkä bloggaa niin kuin itse haluan. Nyt on taas aika toivottaa heipat kitisijöille. Pienet asiat kunniaan ja turhan kovat vaatimukset kesälomalle, sanon minä! :D