Ette usko, että ärsyttää tämä blogirappio! Toinen blogini päivittyy aihepiirinsä vuoksi varsin tasaiseen tahtiin, mutta tänne en voi kirjoittaa kahta riviäkään ilman, että tulee tarve avautua vihlovasta alaselästä ja muusta ihanasta oireilusta. Näin maanantain kunniaksi ei kuitenkaan kiukutella ja kitistä, vaan pyöräytetään käyntiin blogini ehkä odotetuin arvonta. Ei tarvinnut kauaa miettiä, tahdonko arpoa lukijoilleni lippuja tällaiselle keikalle, kun aiheesta minulta tiedusteltiin. Se on sokka irti nyt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikeastaan postaukseni virallinen aihe on uusi sovellus suomalaiselta pilvipalvelulta nimeltä Younited. Uusi Younited events -sovellus tekee valokuvien ja videoiden jakamisesta helpompaa ja sen sijaan, että tapahtumia loisi Facebookiin, mikä vaatiin osallistujilta Facebook-tilin, tämä sovellus vaatii vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Tapahtumista (eli eventeistä) voi tehdä joko yksityisiä, jos se ovat tasoa vauvajuhlat, häät tai muuta intiimiä, tai julkisia, jos kyseessä on esimerkiksi suosikkiartistin keikka tai Ravintolapäivän muffinssikoju, jota tahtoo mainostaa.

Ja mikäs sen parempi tapa testata tätä tuoretta sovellusta kuin juurikin erään superodotetun elokuun keikan avulla. Kokeilkaapa esimerkiksi liittyä meikäläisen luomaan CHEEK @ Stadion by MouMou -keikkatapahtumaan. Myös Younitedin oma Cheek Stadionkeikat -tapahtuma, jota sovellus heti etusivulla ehdottaa, kannattaa tarkistaa, siellä kun saattaa olla myös muutamia keikkalippuja jaossa. Krhm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En siis todellakaan heittänyt Cheekiä päästäni esimerkiksi, vaan kuten jo aiemmin vihjailin, tämän postauksen arvontaosuus koskee todellakin noita himottuja Olympiastadion-keikkalippuja lauantaille 23.8. Kutsuvieraslippuja on tarjolla kaksi kappaletta, ne arvotaan yhdelle voittajalle, ja arvontaan voit osallistua näin:

  1. Ota itsestäsi kuva Cheekin kanssa eli #cheekie. Cheekiksi kuvaan käy joko oikea Cheek, lehtikuva, juliste tai mitä ikinä nyt keksitkään kyseistä miestä edustamaan. Luovuus kunniaan!
  2. Lataa ilmainen Younited events -sovellus puhelimeesi, tablettiisi tai tietokoneellesi. Sovelluksen voi ladata joko App Storesta, Google playsta tai Windows Storesta. Edellä olevat linkit ohjaavat suoraan sovellukseen.
  3. Liity ja lisää ottamasi kuva luomaani  julkiseen CHEEK @ Stadion by MouMou -tapahtumaan.
  4. Osallistumisaika päättyy heinäkuun viimeinen päivä eli 31.7.2014 kello 20:00. Voittajan julkistan täällä blogissani heti elokuun alussa.

Sitten vaan kuvaamaan vaikka lähikaupan lehtihyllylle tai seuraavalle Cheekin keikalle, jos tavoitteena on saada herra ihan elävänä yhteiskuvaan. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan ja muistakaa, että tämäkin maanantai on kohta ohi! ;)

Edit: Kisakuvia pystyy nyt lisäämään. Tapahtuma pitikin näköjään laittaa “alkamaan” jo nyt eikä vasta keikkapäivänä, jotta eventiin voi ladata kuvia. Hyvä tietää tulevan varalta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA