moumou madara 1

Hei, sinä siellä! Hyvää huomenta. Olisi salaisuus kerrottavana, mutta tule vähän lähemmäksi, etteivät kaikki kuule…

Mádaralta pyydettiin apua blogiyhteistyön muodossa, jotta saataisiin levitettyä sanaa ensi viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä alkavasta tapahtumasta. Puoliltaöin alkava kesäkampanja sijoittuu Mádaran verkkokauppaan, ja aiemmilla kerroilla nämä vain 24 tuntia kestäneet ns. ystävämyynnit ovat olleet suuri menestys. Tällä kertaa koko tapahtuman ajan annetaan huima 40 % alennus kaikista Mádara-tuotteista heidän verkkokaupassaan. Lisäksi yli 60 euron tilaukset ovat postikuluttomat ja niihin saa vielä kaupan päälle 32 euron arvoisen SOS-kosteusvoiteen, josta kerron kohta hieman lisää. Ihan mieletöntä! Laittakaahan heti puhelimeen muistutus, jos kosmetiikkavarasto kaipaa minkäänlaista täydennystä. Tapahtumasta voi lukea lisää tältä sivulta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain kesäkampanjan kautta itsekin kasvojenhoitotuotteita kokeiltavaksi ja arvioin niitä ennen tämän postauksen tekemistä, jotta voisin suositella niistä parhaita teille. Testaamani tuotteet ovat normaalille ja sekaholle sopivia, mutta muillekin ihotyypeille löytyy toki tuotteita verkkokaupan valikoimista. Minä vaan en ole testannut niitä. Tässäpä siis tiivistetyt arvioni:

  • syväpuhdistusvaahto on sellainen tuote, josta sanoin muutama vuosi sitten, että se olisi täydellinen puhdistusvaahto, jos se ei haisisi käyneeltä simalta. No, nytpä vaahdon raaka-ainekoostumusta on vihdoin muutettu ja se on aikalailla tuoksuton. Ihan mahtavaa!
  • tasapainottava kasvovesi tuoksuu miedolta ja jättää ihon pehmeäksi. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia Mádara-tuotteita, joita olen kokeillut. Plussaa pullon kauniista ulkomuodosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • syväkosteuttava emulsio eli arkikäytössä päivävoiteeksikin kutsuttu voide aiheutti kaksisuuntaisen reaktion. Tätä tarvitsee vain hyvin pienen määrän koko kasvoille. Ohut voide imeytyy supernopeasti ja kun sanon näin, tarkoitan todella, että voide imeytyy ihan hetkessä. Se isohko miinus tuleekin hyvin vahvasta tuoksusta, josta tulee mieleen vastaleikattu ruoho.
  • uudistava yövoide on voiteista lempparini. Sen täyteläisyys on jotakin päivävoiteen ja SOS-kosteusvoiteen väliltä, mutta tuoksu on huomattavasti miellyttävämpi kuin kummassakaan edellä mainituista. Myös yövoide imeytyy nopeasti ihoon.
  • SOS-kosteusvoide jatkaa samaa tuoksulinjaa päivävoiteen kanssa. Tämä on sen verran päivävoidetta täyteläisempää, että talvisin päivävoide kannattaa korvata tällaisella paksummalla versiolla. Joskus, kun en jaksa kikkailla kasvonaamioiden kanssa, levitän paksuhkon kerroksen tehovoidetta iholleni yövoiteen sijaan. Ja tämä on siis se voide, jonka saa ilmaiseksi, kun tilaa yli 60 eurolla kesäkampanjan aikana.

moumou madara2

Jos Mádaran tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta tahtoisit tutustua niihin hiljalleen eikä kertarysäyksellä koko ihonhoitosarja kerrallaan, myös sävyttävä päivävoide (postaus täällä), DD-voide (meikäläisellä kolmas tuubi meneillään) ja palasaippuat (postaus täällä) ovat tutustumisen arvoisia. Äitini taas vannoo merkin anti-age -tuotteiden nimeen ja tulee takuulla tiistaina hamstraamaan varastot täyteen ainakin sarjan kasvovettä. Omia Mádara-tuotevinkkejä saa ja pitää jakaa kommenttiboksin puolella. Olisi kiva löytää vielä uusia tuotteita kokeiluun tältä täysin ekologista ja luonnonmukaista kosmetiikkaa myyvältä merkiltä! :)