Lakritsipommi-siivoussuihkeesta se ajatus lähti. Annan blogista luetun harmittoman sivulauseen vika, jos saa suoraan sanoa. Tätä on tänään suihkuteltu jo kahdessa huoneessa. Poistin mm. meikkivoidetahroja katosta ja öljyisiä takapuolen kuvia seinästä. Ette halua tietää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pommi tahtoi kuitenkin kaverikseen Polkkakarkki-yleispesuaineen, jotta kylpyhuoneen lattiaa olisi mukavampi jynssätä. Ai että, tuota tuoksua!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mansikkamarenki-asianpesuaine ja Sitruunasooda-käsipesu täydensivät sarjan. Pitihän niitä kaikkia tuoksuja saada tuoksutella ja samalla testata, mitkä tuotteet toimivat ja mitkä eivät. Ostin siis yhden kutakin laatua.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mummi ja Minä -siivoustuotesarja ei sisällä keinotekoisia väri-, hajuste- tai säilöntäaineita. Ihanalta tuoksuvat tuotteet sopivat myös useimmille allergikoille.  Suomessa valmistetut siivoustuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon täysin. Mummi ei kannata eläinkokeita. Tämä hairahdukseni enteilee kuitenkin sekä hyvää että pahaa. Hyvää sillä tavalla, että jatkossa siivoaminen on moninkertaisesta mukavampaa. Pahaa sillä tavalla, että siivosin juuri makuuhuoneen. Kyllä, se pyytämänne asuntopostaus on tuloillaan…