Mielessäni pörrää kaikenlaisia ajatuksia, joten tästä tulee hieman sirpaleinen postaus. Vaikka olenkin tämän viikon lomalla, päässäni risteilee kaikenlaista, mitä pitäisi hoitaa ja tehdä vielä tämän kuun aikana. Nyt taisi käydä niin, etten vaan millään ehdi pitää oikeaa lomaa ennen laskettua aikaa, vaikka sitä kovasti toivoin. Täytyy kuitenkin nauttia siitä, mitä annetaan, joten keskityn nyt kaikkiin mukaviin asioihin, joista teillekin tahdon kertoa.

  • Olen todennut, että vaikka hopeakorut ovatkin kauniita, viihdyn silti parhaiten pronssin- ja kullansävyissä metalliyksityiskohdissa. Tämän vuoksi oranssi kesätunikani tuntuukin varsin “omalta” metallilaatalla koristeltuine kaula-aukkoineen. Käytän tämän puhki kesän aikana.
  • Toisten mielestä aika matelee, jos on yksin, mutta minä harmittelen sitä, että kun kerrankin olen yksin kotona, kello on jo niin paljon, että kohta ensimmäinen perheenjäsen palaa jo töistä kotiin.
  • Olen edelleen pakkomielteinen sen suhteen, että asioiden pitää mätsätä. Esimerkiksi kesätunikan ja kynsilakan oli kumpienkin oltava tänään oransseja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Viime viikolla pidetyn kuohuviinilasiarvonnan voitti nimimerkki solsidan. Häntä on kontaktoitu sähköpostitse palkinnon toimittamista varten. Kiitos myös muille arvontaan osallistuneille!
  • Edellisestä kohdasta tulikin mieleeni, että AVA:lta tiistaisin (uusinnat sunnuntaisin) kello 21:00 tulevat Solsidan-ohjelman uusinnat. Jos sarja ei ole vielä tuttu, katsokaa ihmeessä! Minähän tunnustauduin fainksi jo tässä postauksessa.
  • Vaikka en ole päässyt vieläkään uimaan tänä kesänä, turvonneiden jalkojen viruttelu viileässä järvivedessä iltaisin tekee aikamoisen hyvää. Vielä kun se vesi lämpenisi sen verran, että voisi mennä uimaan ilman supisteluvaaraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Sain eilen hankittua ensimmäiset rusketusrajat. Voi tätä onnea! Kokeilin myös uutta aurinkotuotesarjaa, josta on ehdottomasti tehtävä erillinen postaus.
  • Pohjustelen teille tällä sellaista arvontaa, että jos tämä menee puihin, en kestä. Jos minkäänlaisilla stadioneilla elokuussa järjestettävät keikat, joissa meno on kerrassaan “posketonta”, kiinnostavat yhtään, pitäkää nyt kaikki peukut ja varpaat pystyssä.
  • Alan olla kohta aika mestari erikoisruokavalioiden kanssa. Gluteenittomat herkut syntyvät jo yhtä helposti kuin vegaaniset ruuatkin. Niin sitä Siperia opettaa, kun lähipiirin miehet haastavat keittiössä pois mukavuusalueelta. ;)