Kirjoitin itselleni lyhyen listan asioista, jotka tahdon tehdä ja kokea ennen tämän kesän loppua. Kesä 2014 tulee olemaan hyvin erilainen kuin elämäni aiemmat kesät, mutta myös aivan eri tasoa kuin tätä seuraavat kesät. Vaikka tässä ei tehdä kuolemaa, eräänlaisena bucket list -postauksena tätä kyllä voidaan pitää. Tässä siis tämän hetken haaveita, joista edes osa olisi ihana saada toteutetuksikin.

moumou_kesä2014_2

Haluan viettää koko päivän ulkona aurinkoa palvoen ja naistenlehtieä lukien. Tahdon värjätä vähintäänkin hiusteni latvat vaaleanpunaisiksi. Haluan pukeutua juhlamekkoon sekä korkokenkiin ja tuntea oloni kauniiksi. Tahdon nautiskella piknikin puistossa hyvien ystävien tai oman rakkaan seurassa. Tahdon juoda Moëtin Ice Imperialia rannalla (tai oikeastaan jo heti synnytyslaitoksella, jos sitä jostakin sinne saisi). Haluan käydä järvellä soutelemassa jonakin kauniina kesäiltana. Haluan kokkailla läheisilleni ja viettää heidän kanssaan aikaa. Tahdon maata laiturilla ja tuntea, kuinka vesi keinuttaa minua. Haluan kuluttaa kokonaisen päivän tekemättä yhtään mitään hyödyllistä.

moumou_kesä2014_1

Haluan käydä Särkänniemessä, mutta haluan myös mennä Linnanmäelle. Toivoisin voivani risteillä vaikkapa Porvooseen jonakin kauniina kesäpäivänä. Tahdon saada niin näkyvät rusketusrajat, että kätilöä naurattaa synnytyssairaalassa. Haluan antaa kesäsateen kastella itseni kokonaan ja kivuta sitten saunaan lämmittelemään. Tahdon tehdä typeriä ja lapsellisia asioita. Haluaisin tämänkin kesän olevan sellainen, jota muistelen myöhemmin kaiholla. Tahdon näyttää kaikille epäilijöille. Haluan nauraa niin, että vatsaan sattuu. Tahdon keksiä täydellisen nimen. Haluan rakastaa täysillä ja tuntea oloni rakastetuksi.