Tämä postaus menee melkein toivepostauksesta, vaikka osa yhteistyökampanjaa onkin. Asuntoesittelyä on toivottu kummankin blogini puolella, mutta olen ollut hyvin nihkeä sen suhteen. Kun Vallila ja Re:fashion löivät hynttyyt yhteen ja päättivät stailata bloggaajiemme asuntoja, epäilin edelleen. Vallila on ollut aina mielestäni kiinnostava merkki, mutta kaksi viimeisintä asuntoani ovat olleet sellaisia sisustushaasteita, etten ole saanut itselleni himoitsemiani verhoja. Miellän jotenkin nimenomaan näyttävät verhot Vallilan myyntivaltiksi, mutta onneksi samoja printtejä saa myös pussilakanasetteihin, mattoihin ja kodin muihin tekstiileihin. Ei sillä, ettei tänne nykyisenkään asuntoon saisi järkevästi verhoja.

Pikakertauksena todettakoon, etten oikein viihdy tässä nykyisessä asunnossani, jonne päädyin muutaman mutkan kautta asumaan, enkä siksi ole innostunut asuntoa tänne blogiinkaan juuri kuvailemaan. Ystäväni kysyi sitten, eikö minun kannattaisi juuri siksi osallistua Vallila-stailauskampanjaamme. Huonossa tapauksessa tunteeni asuntoa kohtaan pysyisivät ennallaan, mutta eivät ne ainakaan tästä huononisi. Parhaassa tapauksessa tykästyisin yhden huoneen uuteen tyyliin niin, etten ehkä olisi enää niin nihkeä kotiani kohtaan. Ja näin minä päätin esitellä teille ruman makuuhuoneeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun makuuhuoneeseen asuu sisään, heti oikealla on ärsyttävä nurkka. Mieitte ehkä, miten nurkka voi olla ärsyttävä. Voi se. Kuten matosta huomaa, nurkka ei ole perinteinen, vaan seinät ovat sellaisessa kulmassa toisiaan kohden, ettei matto ole koskaan molempien seinien mukaisesti, vaan se näyttää olevan aina epäsiististi vinossa. Lisäksi verholla peitetty sisäikkuna kiinnittää jotenkin liikaa huomiota, kun en ole keksinyt, mitä nurkkaan voisi laittaa. Jotakin, millä peittää tuo johtohelvetti, kenties? Ei nyt tuhlata tähän nurkkaan kuitenkaan liikaa energiaa, sillä makuuhuoneessa on vielä toinenkin epäkohta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sänky, tuo makuuhuoneen keskipiste, tuo mieleen lähinnä opiskelija-asunnon. Sänkyä ei pedata juuri koskaan, sillä se on koko ajan valmiudessa, jotta voin rojahtaa siihen lepäämään selkäkipujeni kourissa tai illalla nukkumaan peittokasan alle. Helmalakana on jossakin hukassa, joten ärhäkänsininen patja kiinnittää tarpeettoman paljon huomiota. Tuuletin, jota ilman en voi elää, ei mene hyvällä tahdollakaan sisustuselementistä. Arvatkaapa vaan, viihdynkö makuuhuoneessa tai kehtaanko esitellä sitä ystävilleni? Niinpä niin.

Näitä ärsytyksenaiheita minimoimaan tarvitsen työkalun, jolla voi suunnitella huoneen sisustamista, sekä tietysti niitä sisustustuotteita. Työkaluna minulla on kampanjasivultamme löytyvä Moodboard-ohjelma, jolla voin mallailla Vallilan kuoseja helposti yhteen. Sisustustuotteita saan valita käyttööni muutaman osana tätä kampanjaa ja testailinkin jo hieman, millaisia sävyjä makuuhuoneeseen tahtoisin. Koska kesä ja kuumuus eivät ole ystäviäni, päädyin valitsemaan makuuhuoneen tulevaksi teemaväriksi viileän turkoosin. Tuo pussilakanasetti kiinnosti niinkin paljon, että kävin heti Vallilan vähän aikaa sitten avatussa verkkokaupassa tarkistamassa, mitä materiaalia se on. Puuvillainen Memento-pussilakanasetti olisi kivan raikas makuuhuoneessa, jos löytäisin vielä sen valkoisen helmalakanankin.

moumou vallila

Nyt ehkä ymmärrätte tätä asuntoagstiani hieman paremmin. Jos stailattu makuuhuoneeni kiinnostaa yhtään, esittelen sen teille heti, kun saan muutoskohteen valmiiksi. Kannattaa siis kurkkia välillä blogiini, jos ei sen vakiolukija satu olemaan. Vallilan verkkokaupasta voi muuten  tilata Vallila-tuotteita suoraan kotiin tai tarkistaa lähimmän myyntipaikan. Siksipä merkkasinkin heti kalenteriini päivän, jona käyn valitsemassa sopivimman maton makuuhuoneeseen. Sitä kun en ihan osannut verkkokaupan kuvasta hahmottaa. Kaikille sisustusintoilijoille suosittelen verkkokaupan selailun lisäksi Moodboard-sovelluksemme kokeilemista. Oma sisustussuunnitelma kannattaa esitellä vielä kavereillekin jakamalla se Facebookissa, sillä yksi teidän suunnittelemistanne inspiraatiotauluista voittaa Vallila-kilpailun.

Suunnittele siis oma sisustus TÄÄLLÄ, jaa suunnitelmasi ystävillesi, kerää sille eniten ääniä ja voita 300 euron Vallila-lahjakortti! :)