Eilen iski niin hurja Mojito-himo päälle heti aamusta, ettei ole tosikaan. Muistelin nähneeni Mojito-smoothien ohjeen jossakin lehdessä Skyr-mainoksessa ja lopulta ohje löytyikin pienen penkomisen jälkeen lehtikasan uumenista. Oikea Mojito jäi juomatta tämän paksuustilani vuoksi, mutta korvikejuomakin oli kyllä herkullista. Ja siinä samalla tuli vatsakin täyteen, tuo rahka kun on varsin tuhtia ja täyttävää! Smoothieni nautiskelin auringonvalossa uusien aurinkolasieni seurassa. Pitäähän jokaisella tytöllä nyt sydämenmuotoiset lasit olla. Vähän vaan Joannan vika, että ajattelen niin.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mojito-smoothie

1 prk vaniljanmakuista Skyr-rahkaa

0,25 dl kananmunanvalkuaista

½ tl ruokosokeria

1 dl ananasmurskaa

½ limen mehu

6-8 mintunlehteä

jäitä

Sekoita aineet smoothieksi, mutta jätä muutama mintunlehti koristeluun. Älä kuitenkaan tee juomasta liian sileää, jotta suutuntuma säilyy. Ruokosokerin voi hätätapauksessa korvata fariinisokerilla. Tai ei ehkä voi, mutta ehkä arvasittekin, että niin minä tein. Nautiskele rauhassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Taika-lasit lunastettu Iittalalta kampanjan yhteydessä)