Myöhäistä huomenta kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Onhan aamupala syöty tai edes työn alla? Arla heitti meille suomalaisille hauskan aamiaishaasteen, johon minäkin lähdin mukaan. Saimme Veeran kanssa torstaisesta aamiaistilaisuudesta aamupalatarvikekassit mukaamme ja haasteen tarjota aamiainen. Kenelle? Sen saimme päättää itse. Päätimme yhteistuumin hemmotella portaalimme henkilökuntaa, joka ansaitsee kiireisen alkuvuoden jälkeen kiitosta, minun luonani ja katoimmekin pöydän IIttala-kampanjaa varten saaduimme Taika-astioilla, jotka lunastin itselleni. Niin siinä joskus käy, kun ihastuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  moumou aamiaiskutsuOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keittiööni katettu massiiviaamiaisemme koostui mm. söpöistä ruisleivistä, jogurtista, myslistä, kahvista, muroista, keitetyistä kananmunista, tuoremehusta ja vaikka mistä hyvästä! Aamiainen starttasi luonnollisesti jättimäisellä kahvikupillisella, minkä jälkeen siirryimme vihdoin Arlalta saatujen aamiaisantimien kimppuun. En viitsinyt kuvailla työntekijöidemme kasvoja blogiini, joten kuvasin tunnistettavasti vain Veeraa. Päivän ohjelmassa meillä olisi tänään vähän äitienpäivään liittyvää valokuvaamista ja tietysti laatuaikaa yhdessä vielä, kun meikäläiseltä löytyy sitä vapaa-aikaa. Syksyllä voi olla vähän kiire.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAarla aamiaiskutsuOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos sinäkin innostuit kutsumaan ystäväsi/rakkaasi/työtoverisi/naapurisi aamiaiselle luoksesi tai vaikkapa lähipuistoon, Arlan #aamiaiskutsu-haasteseen voit osallistua näin:

  1. Kutsu joku kanssasi aamiaiselle
  2. Ota kuva aamiaishetkestäsi
  3. Jaa kuva Instagramissa #aamiaiskutsu #omahashtagisi
  4. Parhaat kuvat palkitaan viikoittain Arlan ihanilla kesäyllätyksillä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#AAMIAISKUTSU #KIITOS #TYÖKAVERIT #MUNLUONA

Aamiaisen jälkeen kaikkien olo oli rentoutunut, energinen ja tietysti vatsakin oli ihanasti täynnä. Oltiin höpötelty, naureskeltu, juoruttu ja nautiskeltu. Kevään suurista muutoksista ja mukavampi jutella, kun ympärillä on hyviä tyyppejä ja hyvää ruokaa. Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa aamiainen. :)

Psst! Ah, eikö Jorma olekin symppis?