OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesä on vihdoin täällä! Ulkona on suorastaan kuuma, irtojäätelö on ihanaa ja joka paikassa on hurjasti koiria. Pysähdyimme tänään lounastaukoa viettävän mieheni kanssa kauppareissulla hetkeksi leikkipuistoon ja sisäinen lapseni karkasi heti leikkimään. Kiva saada pitkästä aikaa tänne enemmän ulkokuvia. Tuntuu, että kuvailu on jäänyt ihan liikaa kaiken muun tieltä enkä enää jaksa pyytää ketään ottamaan kuvia itsestäni, kun olo on mitä on. Alan kantaa tästä lähtien kameraa taas mukanani, jotta hyvät postausideat eivät jatkossa livahda ohitseni salakavalasti. Enemmän niitä kuvia, joita ei koskaan otettu, katuu kuin niitä, jotka on otettu niin sanotusti turhaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

hame – H&M

aurinkolasit Dolce & Gabbana (saatu)

kengät – Vagabond (saatu)

Ehdin alkuvuoden aikana tympääntyä pahasti vaatteisiini, kun niiden joukosta löytyi vain muutamat käyttökelpoiset. Nyt olen kuitenkin testaillut hieman luovemmin erilaisia asukokonaisuuksia ja ärsytys alkaa vähän helpottaa. Löysin vaatteideni seasta tänään aamulla ihan uuden asukokonaisuuden, kun tajusin kokeilla usein mekkona käyttämääni hametta sen oikeaan tarkoitukseen. Hame on tarkoitettu pohjemittaiseksi, mutta kun sen nostaa rintojen alle, pituus on enemmän mieleeni. Vyötärönauha venyi kuin venyikin tarpeeksi ja olkapäät paljaiksi jättävä toppi toimi sen kanssa varsin kivasti. Tietystä kuvakulmasta ei edes huomaisi, että hameen alla on salaisuus. Kuulostipa se epäilyttävältä! :D

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli piristävää käydä kauppareissun yhteydessä vanhoilla kotikulmilla. Kesäpäiviä Kaivopuistossa tulee takuulla vielä ikävä. Oli niin kätevää, kun kotiin pääsi minuutissa eväitä täydentämään tai vessaan. Onhan noita puistoja tässäkin lähellä, mutta eivät ne ole yhtä kivoja. Muuttoasenneongelma nostaa jälleen päätään. Ei siitä sen enempää, nyt siirryn panikoimaan huomisesta sokeroinnista. Päätin hetken mielijohteesta testata sokerointia sääriini ja nyt mietin, olenko kenties vahingossa kasvattanut karvoja liikaa tai tuntuuko toimenpide epämiellyttävältä nyt, kun aistit ovat erityisen herkät. Jos siis huomenna aamulla Helsingin yllä leijuu vertähyytävä ulvahdus, se olen sitten minä.